Kamu yararına çalışan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Konya Şubesi Genel Merkezce satın alınan yeni binasına kavuştu..






Dernek Genel Başkanı Mustafa ACAR, Genel Merkez seçimlerinde, Genel Kurul delegeleri ve Konya Şubesi yöneticilerine verdiği sözü yerine getirdi.

Genel Merkez Yönetim Kurulu ve Konya Şubesi yetkililerinin gayretli ve titiz uğraş ve çalışmaları sonuncu beğenilerek satın alınan kendi mülkü prestijli yeni şube binası, Konya’nın Selçuklu İlçesi, Yazır Mahallesi, Abbas Sokak No.10’da yer alıyor.




Foto: (Soldan sağa ) Genel Merkez Personeli Recep DEMİR, Muhasebeci M.Cemal CALAN, Genel merkez yönetim kurulu üyeleri Kemal GÖK ve Hüseyin USLU, Konya Şube başkanı Orhan DOĞRUER, Konya şube üyesi Selahattin YALÇIN 

Genel Başkan Acar, Konya şubesinin yeni hizmet binasına kavuşması ile ilgili olarak, " Son derece şık görünümlü muntazam duvarlarla çevrili bir bahçe içerisinde, modern ve çağdaş 3 katlı bir villa olarak inşa edilen yeni şube binasının Konya Şubemize ve tüm mensuplarımızla birlikte bütün vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.. " diye konuştu.
 
www.ulusalses.com-ÖZEL HABER- Halis KAHRAMAN