Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği (POLEMDER) Kütahya şubesi yeni satın alınan hizmet binasına kavuştu.Dernek şubesi düzenlenen törenle dualarla açıldı. 



Kütahya Şube Başkanı Mustafa Nazlıpınar'ın ev sahipliği yaptığı törene ; Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, DPÜ Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, İl Jandama Komutanı Albay Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, Polis Emeklileri Derneği Genel Başkanı Mustafa Acar, Polis Emeklileri Derneği Kütahya Şube Başkanı Mustafa Nazlıpınar,emekli polis ve eşleri ile davetliler katıldı.

Ayrıca törene, derneğe geçen yıl maddi bağışta bulunan polis emeklisi İsmail Karaçor'un çocuğu Polis Akademisi Ulaşım Güvenliği ve Yönetimi Yüksek lisans öğrencisi,Adli Uzlaştırmacı,trafik kazası Uzmanı,genç girişimci kişiye özel saat tasarımcısı Furkan Tolga Karaçor da katıldı.



Özel saat tasarımcısı Karaçor, kendi tasarımı olan polis amblemli kol saatlerini törene katılan Vali Ömer Toraman, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik ve POLEMDER Genel Başkanı Mustafa Acar'a günün hatırası olarak tek tek takdim etti.



“TARİHİMİZ BOYUNCA GURUR DUYDUK”


Açılış töreninde konuşan Vali Dr. Ömer Toraman, bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti paylaştı. Emniyet teşkilatının büyük ve köklü bir teşkilat olduğunu ifade eden Vali Toraman, “Biz teşkilatımızla tarihimiz boyunca gurur duyduk, duymaya devam ediyoruz. İhtiyaç duyduğu her anda vatandaşımızın yanında yer almış, onun destekçisi olmuş büyük bir teşkilat. Özellikle son 40 yıldır mücadele ettiğimiz bölücü terör örgütü PKK başta olmak üzere bütün terör örgütleriyle cansiparene mücadele etmiş, pek çok şehit vermiş ve gazileri olan bir teşkilat” dedi.

“BİRLİK VE BERABERLİK MEMNUNİYET VERİCİ”

Polis Emeklileri Derneği’nin birlik ve beraberliği pekiştireceğinden söz eden Vali Dr. Ömer Toraman, derneğin kuruluşunda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Dernekten istifade edilebildiği sürece amaca ulaşılacağının altını çizen Vali Toraman, “Teşkilatımızdan yüzünün akıyla emekli olan mensuplarımızın emeklilik safhasında bir araya gelmeleri, birbirleriyle yardımlaşma ve dayanışma içerisinde olmaları son derece memnuniyet verici. Burası ne kadar dolarsa o kadar çok amacına hizmet etmiş olur..” ifadelerini kullandı.

“MÜCADELEMİZİ KARARLILIKLA SÜRDÜRECEĞİZ”

Vatan toprakları için can vermiş şehitlerin ve gazilerin kararlı mücadeleleri sayesinde bugüne dek önemli başarılar elde edildiğine dikkat çeken Vali Toraman, “Şehitlerimiz ve gazilerimiz memleketimizin birlik ve beraberliğini muhafaza ederek her türlü iç ve dış düşmanlara karşı mücadele kararlılığından zerre kadar geri adım atmayarak çok büyük başarılar elde etti. Bundan sonra da aynı kararlılık ve azimle varlığımızı, birlik ve beraberliğimizi, gayretimizi büyük Türk milletine hizmet yolunda sonuna kadar sürdürmeye azimliyiz. Onun için sizler bizim için örnek teşkil eden insanlarsınız. Sizlerin açmış olduğu yolda arkanızdan gelen, güvenebileceğiniz, kuvvetli, dirayetli, inançlı, milli ve manevi değerlerine bağlı bir nesil var. Bu konuda müsterih olunuz gözünüz arkada kalmayacak. En iyi şekilde bu millete hizmet etmeye devam edeceğiz..” diye konuştu.





TÖRENE KATILANLARA TEK TEK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Genel Merkezi İstanbul'da bulunan ve Türkiye genelinde 41 şubesi ile halen faaliyet yürüten kamu yararına çalışan POLEMDER Genel Başkanı emekli Emniyet Müdürü Mustafa Acar da, yaptığı konuşmada, Türkiye genelinde dernek şubelerine yeni binalar satın aldıklarını, Kütahya şubesinin bu gün hizmete sunulan yeni yerinde meslektaşlarına hizmet vermeye devam edeceğini belirterek, açılış törenine katılanlara tek tek teşekkür ettiğini ifade etti.  



Polis Emeklileri Derneği, okunan duaların ardından Vali Dr. Ömer Toraman ile diğer protokol üyeleri tarafından hizmete açıldı. 


ULUSALSES.COM-**ÖZEL HABER : HALİS KAHRAMAN