Emektar polis Nadire Doğanay Tekpinar Başar, sosyal medya hesabından 2'inci baharını yaşayan meslektaşlarına seslendi : " Kamu Yararına Çalışan (KYÇ) Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği'ne (POLEMDER) üye olmaya var mısınız..! "


Genel Merkezi İstanbul'da bulunan ve Türkiye genelinde 41 şubesi ile faaliyet gösteren Kamu Yararına Çalışan (KYÇ) Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği'nin (POLEMDER) Genel Başkan görevini emekli Emniyet Müdürü Mustafa Acar'ın kesintisiz 19 yıldır yürüttüğü, bu yıl Eylül ayı içerisinde Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın yapılarak, 3 yıllık süre için yeniden Genel Başkan ve yönetim kurulu üyelerinin seçiminin yapılacağı öğrenildi.




Antalya'da yaşayan ve POLEMDER Antalya şubesi üyesi olan emekli polis memuresi Nadire Doğanay Tekpinar Başar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım da, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı : 

" 2'İNCİ BAHARINI YAŞAYAN MESLEKTAŞLARIM..

KYÇ POLEMDER'E ÜYE OLMAYA VAR MISINIZ..!

ŞU AN, ŞU DAKİKA,NEFESİMİZİ TUTUP NELER YAŞADIĞIMIZI TEKRAR HATIRLAYIP VE BİR DAHA ASLA GERİYE BAKMADAN İLERİYE BAKALIM..

HAYAT ÇOK HIZLI GEÇİYOR VE BİR UCUNDAN YAKALAYALIM..

KENDİMİZ İÇİN.. GELECEĞİMİZ İÇİN.. MIŞ- MİŞ EKLERİ OLMASIN HAYATIMIZDA..

VAR MISINIZ..!

O zaman, hemen bulunduğunuz illerin KYÇ POLEMDER ‘e (Kamu Yararına Çalışan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği) üye olmaya..

Çoğalalım.. Üye olarak çoğalalım ki ; ilgili makamlar SESİMİZİ DUYSUNLAR..

SEN - BEN- O DEMEDEN..

BİRBİRİMİZİ ÖTEKİLEŞTİRMEDEN..

“İKİ POLİS BİR ARAYA GELEMEZ”
SÖZLERİNE İNAT..

EGOLARIMIZI KAPIDA BIRAKIP..

KARDEŞCE.. GÖREVLERİMİZDEKİ GİBİ.. YAN YANA..

VAR MISINIZ..!" 


ULUSALSES.COM-**ÖZEL HABER : HALİS KAHRAMAN