Türkiye Polis Emeklileri Genel Başkanı (E) Emniyet Müdürü Mustafa ACAR ve beraberindeki Genel Merkez yönetim kurulu üyeliğine yeni seçilen üyelerle birlikte, İstanbul Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan'ı hem makamında ziyaret etti, hem de Emekli Polis İrtibat Bürosu'nun resmi açılış törenine katıldı.



İstanbul Emniyet Müdürü Dr. Mustafa ÇALIŞKAN’a ziyaret sırasında, hain ve menfur 15 Temmuz darbe girişimi kesin bir dille ve bir kere daha lanetlenerek, kalpleri ve ruhları yüksek vatan sevgisiyle çelikleşmiş, mutlak bir disiplin ve tam bağlılıkla,  her rütbeden tüm Polis Emeklilerimizin başta Sn. Cumhurbaşkanımız olmak üzere hükümetimiz ve milletimizin daima yanında ve emrinde göreve her an hazır olduğu yinelendi.

ZİYARET SONRASI RESMİ TÖRENLE EMEKLİ POLİS İRTİBAT BÜROSU AÇILDI

Samimi bir sohbet ve karşılıklı bir anlayış içerisinde Polis Derneği yöneticilerinin talep ve isteklerinin değerlendirildiği görüşme ve ziyaretin ardından Polis Derneği yöneticileri , İstanbul Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan ile birlikte Vatan Yerleşkesinde yer alan İstanbul Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü bünyesindeki  Emekli polis irtibat Bürosu'nun resmi açılışına katıldılar.



Açılış töreninin ardından konuşan Dernek Genel Başkanı Mustafa Acar ,  yaptığı konuşmada ;

" Daha önce derneğimizin yurt geneline yayılmış bulunan 31 şubesinin bulunduğu emniyet müdürlüklerindeki  çabalarımız sonucu kurulmuş bulunan, Emekli Polis İrtibat Bürosu bu kere de, İl Em. Müdürü  Sn. Dr. Mustafa ÇALIŞKAN’IN emir ve talimatlarıyla Sosyal Hizmetler Şubesi bünyesinde faaliyete geçmiş bulunmaktadır.

Emniyet Amiri Mustafa Taşdemir yönetiminde çalışmalarına başlamış bulunan İrtibat Büromuzun, emekli tüm mensuplarımızın, her türlü kanuni iş ve işlemlerinde hayırlı olmasını dileriz." dedi

 Öte yandan ; Emekli Polis İrtibat Bürosu'nun sorumluluğunu Emniyet Amiri Mustafa Taşdemir'in üstlendiği, irtibat Bürosu Telefonun (0533 ) 894 61 56 olduğu ifade edildi.


www.ulusalses.com-ÖZEL HABER- Halis KAHRAMAN