Kamu yararına çalışan Türkiye Polis Emeklileri Derneği Kütahya Şube Başkanı Aydın Bola,yönetim kurulu adına yayımladığı yazılı basın açıklaması ile İstanbul Beşiktaş'ta yaşanan terör saldırısını kınadı ve lanetledi.

Dernek Başkanı Aydın Bola, yazılı basın açıklamasında, "Beşiktaş'taki saldırı terörün hiçbir ahlaki değerinin olmadığını bir kez daha ortaya koymuştur. Terör insanlığın ortak düşmanıdır. Ülkemizi kaosa sürüklemek isteyenler şunu bilmelidirler ki,güvenlik güçlerimizi ve milletimizi yıldıramayacaklar, boyun eğdiremeyeceklerdir" dedi

"MİLLET OLARAK OYUNUN FARKINDAYIZ"

Terör saldırılarının milletimizin ve güvenlik güçlerimizin daha kuvvetli bir şekilde kenetlenmesine vesile olacağını kaydeden Başkan Bola,

"Ülkemizdeki terör faaliyetleri iç dinamiklerden kaynaklanmamaktadır. Türkiye dünyada yükselen bir değerdir. Türkiye'nin dünyada etkin olmasını istemeyenler, Türkiye'ye tuzak kurmaktadırlar. Dış düşmanlar, Türkiye'yi parçalamak, diz çöktürmek istemektedirler. Batılı müttefiklerimizin ülkemizdeki terör olaylarına duyarsızlıkları açıktır. Millet olarak oyunun farkındayız. Ülkemizin etkinliğini önlemek için terörü maşa olarak kullanmaktadırlar.." ifadelerini kullandı.

" HER ZAMAN GÜVENLİK GÜÇLERİMİZİN YANINDAYIZ.."

Yazılı basın açıklamasında "Ülkemizde huzuru bozmaya, barışı yok etmeye çalışanlara sesleniyoruz.." diyen Başkan Bola, şunları ifade etti:

"Tuzaklarınız bozulacak, hesaplarınız tutmayacaktır. Bütün oyunlarınız ifşa olmuştur. Tarih boyunca bu toprakları defalarca canı pahasına korumuş olan milletimiz, bütün oyunları boşa çıkaracak şuurdadır.

Halkımız zulme boyun eğmeyecek, zalime haddini bildirecektir.

Türkiye Polis Emeklieri Derneği üyesi polisler olarak, devletimizin, Sayın Cumhurbaşkanımızın, millet meclisimizin, hükümetimizin, idarecilerimizin, güvenlik güçlerimizin, terörle mücadelelerinde destekçisiyiz, yanlarındayız, arkalarındayız.

Bu vesileyle, terör saldırısında yitirdiğimiz polis ve sivil vatandaş şehitlerimize Allah'tan rahmet yaralılarımıza âcil şifalar,yüce Türk Milletine ve emniyet camiasına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.." 


www.ulusalses.com-ÖZEL HABER- Halis KAHRAMAN