Polis emeklileri, kamu yararına çalışan (KYÇ) Türkiye POLEMDER (Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği) yöneticilerine çağrı da bulunarak, internetten üyeliğin açılmasını istediler..

Genel Merkezi İstanbul Maltepe'de bulunan kamu yararına çalışan (KYÇ) Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği'nin (POLEMDER) Türkiye genelinde 38 şubesi halen faaliyette bulunuyor.

Genel Başkan görevini de emekli Emniyet Müdürü Mustafa Acar,18 yıldır kesintisiz yürütüyor..



ULUSALSES haber portalımız da 2 Temmuz günü " Polis emeklilerine üyelik çağrısı " başlığıyla yayımlanan  haberimizin altına yazılan bazı YORUMLAR şöyle sıralandı :

Birol Akarsu :
Açın şu İnternetten üyeliği..

Murat Kamacı :Anamizin 7 nikahını istemeyin..internetten üyeliği açın çok mu zor emekli polis arkadaşlarımıza hendek atlatmaktan.. 

Metin Karaoğlan :Üye olun, üye olun diyorsunuz tamam olalım ama bulunduğumuz yerler de dernek yok, açın internet üyeliğini de bak nasıl artıyor üye sayisi,lütfen internet üzerinden üyelik formu tanzimle bu iş çözülsün..

Saim Güner : Üye olun demek kolay da, üye olmak zor. Ben de her defasında söyledim. Fethiye'ye en yakın Antalya ve Denizli 230 küsür km. Adamlar üye olmamamız için zorluk çıkarıyor.

Erdinç Emecan :Saim bey kardeşim..Fethiye' den emekli polis Ismet Şahin var, 180 km.yol tepip Antalya' ya geldi üye oldu, kendisini ağırladık gezdirdik.Siz de buyrun sizi de misafir edelim, üyelik başvurunuz için ben yardımcı olabilirim.Antalya' dan sevgiler.

Şeyhmus Sevtekin : Neden internet üzerinden üyelik yapma imkanı sunulmuyor..?

Saim Güner : Erdinç Emecan bey,bir emekli olarak 180 km gelecem ,Antalya'da hiç kimsem yok,aradım buldum derneği,dernekte kimse yok o zaman ne olacak? ben sizi tanıman,siz beni tanımazsınız,size nasıl güvenipde geleceğim. Daha önce dernek başkanı ile yine Fethiye'den Şaban Üçok bey'in telefon ile görüşüp beraber çalıştığı için kaydını yapmıştı. Benim kaydımı yapacağını da söylemişti,banka önünde beklerken dernek başkanının telefonunu defalarca aramama rağmen bakmadı,kime güvenelim onu söyle. Bunun kolaylığı olamaz mı? internet üzerinden üye olunsun bakın üye olan sayısı ne kadar artıyor.

Mehmet Nabi Kerimoğlu :
Gerçekten üye olmak istiyorum..Şuan Şanlıurfa'da ikamet ediyorum. Burada dernek yok,Gaziantep de üye olmak gerekiyormuş..Gaziantep'e gidip gelmek 100 tl mal olur ve birgünün gider.. zaten biz emeklilerın durumu belli, yazık vede günah..Sayın POLEM kyç yöneticileri müslümana gâvur eziyeti yapmayın..Zaman teknolji zamanı, nimetlerinden faydalanalım..Selam ve saygılarımla..



Ulusalses.com-ÖZEL HABER- Halis KAHRAMAN