Polis Koleji Mezunlar Derneği Genel Başkanı Emekli 1.Sınıf Emniyet Müdürü Mustafa Özgen, polislerin özlük haklarına ilişkin taleplerini dile getirerek kamuoyuna duyurmak amacıyla, polis dernekleri ile polis sendikası Emniyet-Sen'e ortak toplantı ve BASIN AÇIKLAMASI yapılması için davet mektubu iletti.



Mustafa Özgen'in Genel Merkezi İstanbul'da bulunan ve Türkiye genelinde 40 şubesi halen faaliyette olan KYÇ Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği (POLEMDER), Genel Merkezi Ankara'da bulunan Türkiye Emekli Emniyet Müdürleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (TEMÜD-DER) ve polis sendikası Emniyet-Sen'e tek tek ilettiği davet mektubunda aynen şu ifadeler yer aldı :

" Aşağıdaki çağrımız ;

KYÇ Polemder, Temüd-Der ve Emniyet-Sen'e iletilmiştir.


Konu: Ortak Toplantı ve Açıklama Daveti

Sn. Mustafa Acar,
E.Emniyet Müdürü,
Genel Başkan,


Kamu Yararına Çalışan Türkiye Polis Emeklileri
Sosyal Yardım Derneği,
Cevizli Mah.Bağdat Caddesi, No:519/5
Maltepe / İstanbul.

Sayın Genel Başkanım ;

Polis ve Polis emeklilerinin özlük haklarının iyileştirilmesi yönünde muhalefet partilerinin destekleyici beyan ve taahhütleri yanında Sn.C.Bşk. ve hükümet yetkililerince de kısmen de olsa benzer açıklamalar TV, Basın ve Sosyal Medyada geniş yer bulmuştur.

Bu meyanda, Polis ve Polis Emeklilerinden oluşan kamuoyu konunun ısrarlı takipçisi olup Polis emeklilerini ve kısmen de çalışanlarını temsil eden Derneklerden ve Sendikadan tavır alarak hükümetin somut adımlar atması yönünde talepte bulunması isteği kitle iletişim araçları, telefaks, mektup, e-posta, telefon ya da bizzat yaptıkları başvurulardan anlaşılmaktadır.

Seçim yasaklarının bizler yönünden kısıtlayıcı hükmü olan 14.Haziran.2018 tarihinden önce belirlenecek bir tarihte adında Polis-Emniyet ifadeleri geçen tüm derneklerin Ankara'da toplanarak taleplerimizi dile getirmesi düşünülmektedir.

Toplantıya katılınıp katılınmayacağı ve katılınması uygun görüldüğü takdirde sizce uygun olan tarihin bildirilmesini rica ederiz.

Saygıyla,

Mustafa Özgen,
E.Emniyet Müdürü,
Genel Başkan
PKM-Polis Koleji Mezunlar Derneği,


Özbayrak İş Merkezi, No:1/20,
Sıhhiye, Ankara.
GSM (0542) 431..18 "


ULUSALSES.COM**ÖZEL HABER : HALİS KAHRAMAN