Emekli Emniyet Müdürü Zafer Kaya, sosyal medya hesabından " Polis Haklarını Koruma Platformu " isimli sayfada yaptığı paylaşımla, eşi ve kendisini güler yüzle ve nazik şekilde karşılayan Aydın Didim polis eğitim merkezi personeli ile Aydın İl emniyet müdürü sınıf arkadaşı Rahmi Baştuğ'a teşekkür etti.

Emekli Emniyet Müdürü Zafer Kaya'nın paylaşımında şu ifadeler yer aldı : 

"Hanımla kaçamak için didime geldik her şey dahil bir otelde yerimiz ayirttik aksam gezmek için çarşıya doğru yürüdük.

Aydın Didim polis eğitim merkezinin önünden geçerken hem bir çay içelim hem de biraz dinleniriz diye hanim oturalim mi diye teklif etti sosyal medyadan bazı arkadaşlarımızın yazdığı gibi bir olumsuzluklara karsilasirmiyiz diye tereddütleri iceri girdim.

Resepsiyonda arkadaşlara " emekli polisim "diyerek kendimi tanıttım. Görevli " Kimlik görebilir miyiz ? "  dedi. Uzaktan polis kimliğimi gösterdim.Teşekkür ettiler ve Kafeterya'yı tarif ettiler.Biri bayan diğeri erkek rütbelerini bilmediğim iki arkadaşımız da güler yüzlü ve çok nazik idiler.

Bu itibarla görevli genç kardeşlerime ve Aydın il emniyet müdürü sınıf arkadaşım Rahmi Baştuğ'a buradan teşekkür etmek istedim.

Sağlıcakla, kalın hayırlı geceler.. "



İşte paylaşım altına yapılan yorumlar : 

Özlem Çolak Sezgin : Eşim başına geleceği bildiği için bende zorla götürdüm maalesef eşim haklı çıktı ...Ne tuhaf ki bizide kamp dönemi diye kapıdan almadılar !!!
Kaldır

Seda Yılmaz Şekerci : Haziran'ın son haftası didimdeki kamp da 1 hafta kaldik.Bugune kadar otellere verdigim paraya cok uzuldum..Hersey çok guzeldi.özellikle personeli cok yardimsever ve güler yuzlu insanlardı.altın kum polis kampı personeline sonsuz teşekkurler








www.ulusalses.com-ÖZEL HABER- Halis KAHRAMAN