Merkezi İstanbul'da bulunan ve Türkiye genelinde 41 şubesi ile faaliyet gösteren kamu yararına çalışan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Küçükçekmece Halkalı Şubesi, dernek üyelerini iftar sofrasında buluşturdu.

İftar yemeğime katılan Dernek Genel Başkanı emekli Emniyet Müdürü Mustafa Acar ve beraberindeki bazı genel merkez yöneticileri, orucunu polis emeklileri ile birlikte  açtı. 



Küçükçekmece Şehit Polis Fethi Sekin Öğretmen Evi'nde gerçekleşen iftar yemeğine Genel Başkan emekli Emniyet Müdürü Mustafa Acar ve beraberindeki bazı genel merkez yöneticileri, Halkalı şubesi yöneticileri, polis emeklileri ve aileleriyle birlikte katıldılar.



Genel Başkan Mustafa Acar, iftar öncesi yaptığı konuşmada, kurulan iftar sofrasının amacının birlik ve beraberlik olduğunu belirterek, “ İstanbul'da derneğimizin 4 şubesi var. İnanıyorum ki, halkalı şubemiz düzenlediği bu iftar yemeği etkinliğiyle, bayrağı kimseye bırakmıyor..Böyle birlik ve beraberlik içinde, bu kadar sevgi dolu, bu kadar pozitif meslektaşlarımızı bir araya toplamak genel merkez olarak bizi çok mutlu ediyor..Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz..

Çok kısa zamanda, bayrama kadar emeklilerimize 3600 ek gösterge sözünü veriyoruz..Geçtiğimiz günlerde meclise polislere 3600 ek gösterge verilmesi için bir önerge verildi..Sakın ona aldanmayın..Çünkü Ak Parti ve MHP, diğer partilerin verdiği önergeyi kabul etmediler.

Torba yasası'nda polislere 3600 ek gösterge maddesi hazır..Reisicumhurdan söz aldık, Meclis başkanımız ve parti başkanlarımızdan söz aldık..Bu mübarek gece de onun da müjdesini veriyorum.İnşallah çok kısa zamanda bu mutluluğa da ereceğiz.
" dedi

İftar öncesinde vatandaşlarla tek tek selamlaşan Genel Başkan Mustafa Acar, ezanın okunmasıyla birlikte dualar ederek, orucunu polis emeklileri ve aileleri ile birlikte açtı.



MESLEKTAŞLARINA GAZETE DAĞITTI 

İftar programına eşi,oğlu, kızı ve damadı ile birlikte katılan dernek üyesi emekli polis ve Polis Medya Gazetesi Haber Müdürü Halis Kahraman, beraberinde getirdiği polis medya gazetesinin son sayısını meslektaşlarına tek tek hediye olarak dağıttı.



Halis Kahraman, aile bireyleri birlilte katıldığı iftar etkinliği ile ilgili olarak, “İftar yemeğini düzenleyen Halkalı Şube Başkanı Muharrem Karaağaç ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. İftarımız çok güzel oldu. Emekli meslektaşlarımız ile bir araya geldik.Sohbet ederek, kaynaştık.. Rabbim ramazanda yapılan hayırlarınızı kabul eylesin..” dedi.

Derneğin her yıl düzenlediği geleneksel iftar yemeğine bu yıl da katıldığını ifade eden dernek üyesi emekli trafik Başkomiseri Halil Karakaş ise, "Derneğimizin düzenlediği iftar yemeğine eş ve çocuklarım ile birlikte bu yıl da katılmaktan dolayı çok mutluyum.. Sevgi, hoşgörü, kaynaşma ve yardımlaşma ayı olan mübarek Ramazan ayımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi 

Genel Başkan Mustafa Acar, iftar yemeğinin ardından masaları tek tek dolaşarak, meslektaşlarını hatırlarını sordu ve günün anısına emekliler ve aileleri ile birkikte hatıra fotoğrfaları çektirdi.


ULUSALSES.COM-**ÖZEL HABER : HALİS KAHRAMAN