Polis emeklilerinin özlük hakları, emniyet hizmetleri tazminatı ve 3600 ek gösterge talebiyle ilgili İstanbul Bakırköy Özgürlük Meydanı'nda 18 Kasım Pazar günü saat: 15.00'de Basın Açıklaması yapılacak..

Basın Açıklaması tertip komitesi, polisin haklarını savunduklarını belirten mevcut polis emeklileri dernekleri, vakıf , Şehit ve Gazi aileleri, tüm Sosyal Medya platformları ile emekli meslektaşlarını eş ve çocukları ile birlikte seslerinin duyurulması ve gerekli kamuoyu oluşturulması için belirtilen gün ve saatte düzenlenecek Basın açıklamasına ellerinde Türk bayraklarıyla birlikte katılmaya davet etti.





Basın Açıklaması Tertip Komitesi'nin BASIN AÇIKLAMASI ile iilgili duyuru'sunda şu ifadeler yer aldı : 

" Emekli Emniyet mensuplarının bazı Dernek ,Vakıf ve Sosyal Medya temsilcileri ile 14 Kasım 2018 günü Kadıköy meydanı'nda polisin özlük hakları ile ilgili yapılması düşünülen basın açıklamasından bazı dernekler geri çekilmiş ve gerekçelerini sayfalarından ilan etmişlerdir. Saygı duyduk. 

Diğer Dernekler, Vakıflar, Sosyal Medya temsilcileri ile yapmış olduğumuz girişimler sonucunda 18.KASIM 2018. PAZAR günü saat 15.00'te BAKIRKÖY ÖZGÜRLÜK MEYDANI'NDAKİ BASIN AÇIKLAMASI'nın yapılması için valilikten gerekli izinler alınmıştır..

Polisin özlük hakları, emniyet hizmetleri tazminatı ve  3600 ek gösterge ile ilgili basın açıklamasından geri çekildiğini bildiren derneklerimiz dahil polisin haklarını savunduklarını belirten tüm Dernek, Vakıf, Şehit ve Gazi aileleri tüm Sosyal Medya platformları ile emekli arkadaşlarımızı eş ve çocukları ile birlikte sesimizin duyurulması ve gerekli kamuoyu oluşturulması için 18 KASIM 2018 günü saat 15.00' de ellerimizde Türk bayraklarıyla birlikte olmaya davet ediyor ve gerekli duyarlılığın tüm meslektaşlarımız tarafında gösterileceğine yürekten inanıyoruz.. "


ULUSALSES.COM-**ÖZEL HABER : HALİS KAHRAMAN