İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya’dan polis emeklilerine müjde..

Müdür Uzunkaya, Polis Emeklilerinin İzmir İl Emniyet Müdürlüklerin çeşitli birimlerde yapacakları her türlü KANUNİ iş ve işlemleri için Personel Şube Müdürlüğü bünyesinde " Emekli Emniyet Mensupları İrtibat Bürosu " oluşturulduğu müjdesini verdi.

İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya,"İrtibat bürosu Türkiye’de bir ilki oluşturarak kurulmuştur ” diyerek, şu açıklamalarda bulundu :

" İzmir ilimiz sınırları içinde ikamet edenler başta olmak üzere, her tütbeden emekli tüm teşkilet mensuplarımızın öncelikle Kurumumuzla ilgili konularda ve imkanlar dahilinde de diğer kurumlarla ilgili olan iş ve işlemlerinde yardım etmek ve yol göstermek amacıyla ; Personel Şube Müdürlüğümüz bünyesinde "Emekli Emniyet Mensupları İrtibat Bürosu " oluşturulmuştur.

Mesai saatine bağlı kalmaksızın faaliyet gösterecek Büro'da, İrtibat görevlisi olarak,  Polis Memuru Yüksel BAYKIN ( GSM Telefonu (0505) 560 66 99– Sabit telefon :(0232) 489 05 00/Dahili 5247) görevlendirilmiştir.

Emniyet Müdürlüğü'müzün Konak Ana Hizmet Binası'nın 4'üncü katında ( Personel Şube Müdürlüğü içinde) bir oda tahsis edilmiştir.

Polis emeklilerimize hayırlı ve uğurlu olsun.."

Öte yandan, Türkiye Polis Emeklileri Derneği Basın Sözcüsü Halis Kahraman, ilk kez İzmir'de başlatılan  " Emekli Emniyet Mensupları İrtibat Bürosu " uygulamasının diğer 80 il ve bağlı ilçelerde de uygulanması talimatının Emniyet Genel Müdürlüğü'nce verilmesini istedi.


www.ulusalses.com-ÖZEL HABER-