Kamu Yararına Çalışan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği (POLEMDER) Küçükçekmece Halkalı Şubesi yöneticileri ve üyeleri, polis haftası kutlama etkinlikleri kapsamında, aileleri ile birlikte kahvaltıda buluştu.





Küçükçekmece Şehit Polis Fethi Sekin Öğretmenevi’nde düzenlenen kahvaltıya Halkalı Şube Başkanı Muharrem Karaağaç ile birlikte yönetim kurulu üyeleri, Dernek üyesi Gazeteci-Fahri Trafik Müfettişi Halis Kahraman, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kuzugüden ve dernek üyeleri eşleri ile birlikte katıldı.






Başkan Muharrem Karaağaç, açılış konuşmasında, dernek üyelerine kahvaltıya katılımlarından dolayı teşekkür etti, meslektaşlarının 10 Nisan polis gününü kutladı.



Başkan Karaağaç, kamu yararına çalışan Türkiye Polis Emeklileri Derneği Sosyal Yardım Derneği’nin Genel Merkezi’nin İstanbul Maltepe’de bulunduğunu, aralarında istanbul Avrupa yakasında tek Küçükçekmece Halkalı şubesinin de yer aldığı Türkiye genelinde 38 şubenin faaliyette olduğunu ifade ederek, şunları söyledi :

" Küçükçekmece Halkalı Şubemizin başkanlığını yürütüyorum.Türk Polis Teşkilatımızın 173'üncü yıl kuruluş yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında, dernek üyesi polisler ve aileleri ile birlikte  bu sabah kahvaltısında buluştuk.Üyelerimizin aileleri ile tanıştık.Eşlerimiz birbirleriyle kaynaştılar, sohbet ettiler. Hem hoşça bir zaman geçirdiler, hem de polis günü kutlaması yaptık..

Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 173'üncü yılında ; Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, ecdadımızı, Cumhuriyet idaresinin devamıyla bölünmez bütünlük ve kanun hakimiyetinin sağlanması uğrundaki şehitlerimizi, ebediyete intikal etmiş meslek ve dernek mensuplarımızı rahmetle ; gazilerimizi ve emeklilerimizi minnetle, şükranla anıyoruz. "
dedi




Başkan Karaağaç, konuşmasının ardından konuşmasını yapmak üzere, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kuzugüden'i kürsüye davet etti.

Başkan Yardımcısı Kuzugüden de yaptığı konuşmada, Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 173'üncü yıldönümü kutlama etkinlikleri kapasamında düzenlenen kahvaltıda  polis emeklileri ile bir arada olmaktan onur ve mutluluk duyduğunu ifade ederek, polis emeklilerinin polis gününü kutladı, sağlıklı uzun ömürler diledi. 




Başkan Karaağaç'da günün anısına Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kuzugüden'a bir plaket verdi.Dernek yöneticileri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi..





ULUSALSES.COM-ÖZEL HABER-HALİS KAHRAMAN