3600 ek gösterge mağduru polis emeklisi Halis Kahraman, HAK-HUKUK-ADALET için bugün İstanbul’da seçim için sandık başına giderek oy kullandı..



Sosyal medyada yer alan " EMEKLİ EMNİYET MENSUPLARI  GÜÇ BİRLİĞİNE DAVET PLATFORMU " isimli platformun üyesi ve Medya Grup Başkanı olan polis emeklisi gazeteci-yazar Halis Kahraman'ın sosyal medya hesabı ile polis sayfalarından yaptığı paylaşım da şu ifadeler yer aldı : 

SEÇİM VATANIMIZA VE MİLLETİMİZE HAYIRLI OLSUN..

 Vatandaşlık görevimi yapmak için memleketim Balıkesir Bandırma’daki tatilimi yarıda keserek, dün İstanbul’a döndüm.

3600 ek gösterge mağduru polis emeklisi olarak, HAK-HUKUK-ADALET için bugün İstanbul’da sandık başına giderek oyumu kullandım.

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27.dönem milletvekili seçimleri öncesi, 3600 ek gösterge mağduru çalışan ve emekli polislere hem iktidar partisi hem de muhalefet partileri tarafından seçim sonrası 3600 ek gösterge vaatlerinde bulunuldu..

Umarım, seçim öncesi polislere parti liderleri ile Cumhurbaşkanı adayları tarafından verilen vaatler sözde kalmaz, Cumhurbaşkanı kim seçilirse seçilsin, ilk 100 gün içerisinde polislerin 3600 ek gösterge mağduriyeti ivedilikle giderilmelidir.

Polis emeklilerine 3600 ek gösterge verilmesi ile hizmet yıllarına göre, maaşlarında 550 lira ile 641 lira arasında artış olacak..

Geçim sıkıntısı çeken polis emeklilerinin bir nebze olsun bu maaş artışı ile yüzleri gülecektir.

Bugün adeta bir bayram havası içerisinde seçim şöleni havasında tüm seçmenler huzurla sandıklara gidiyor..

Bu çok güzel bir şey demokrasimiz, demokrasi kültürümüz açısından güzel bir örnek hayırlı bir resim..

Sonuçların ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum..


Halis KAHRAMAN
(E) Polis-Gazeteci-Yazar "


ULUSALSES.COM-**ÖZEL HABER ** : Murat AYDIN