Polis Eşleri Derneği Genel Başkanı Arzu Gülveren öncülüğünde Polis Eşleri Derneği tarafından Ankara Anteres Balo Salonu’nda tanışma ve kaynaşma yemeği ile kermes programı düzenlendi.



Yemek programına; şehit ve gazi aileleri, Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya'nın eşi Fatma Uzunkaya, Emniyet Genel Müdür Yardımcıları ve Daire Başkanlarının eşleri ile kadın emniyet teşkilatı mensupları katıldı.

Programa, Number 1 Medya Grubu’nun desteği ile Güven Yüreyi, Ezo, Rabia Tunçbilek ve Oğuz Berkay Fidan ile Ankaralı Yasin, Bülent Serttaş ve Metin Şentürk sanatçılar gönüllü katılarak geceye renk kattı.



Programın açılış konuşmasında Polis Eşleri Derneği Genel Başkanı Arzu Gülveren “Kurulduğu günden bugüne teşkilat mensuplarımıza, şehit ve gazi ailelerimiz ile öğrencilerimize maddi ve manevi destek olan derneğimiz, sizlerin de desteği ve katkılarıyla amaçları doğrultusunda hizmet etmeye, birlik ve beraberlik adına nice güzel etkinlikler yapmaya devam edecektir.” dedi.




Konuşmasının sonunda Polis Eşleri Derneği Genel Başkanı Arzu Gülveren, katılımlarından dolayı sanatçılara ve misafirlere teşekkür etti.

Program hediye takdimi ve fotoğraf çekimiyle sona erdi. 

ULUSALSES.COM-**ÖZEL HABER : HALİS KAHRAMAN