Kütahya'da polis emeklilerin eşleri ile İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik'in eşi Birgül Çevik, tanışma ve kaynaşma çay partisinde bir araya geldiler.




Derrnek Şube Başkanı Aydın Bola ve eşi Şükriye Bola, Kütahya İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik'in eşi Birgül Çevik'i dernek kapısında karşılayarak," Hoşgeldiniz " dedi.


Kamu yararına çalışan Türkiye Polis Emeklileri Derneği Kütahya Şube Başkanı Aydın Bola'nın eşi Şükriye Bola'nın evsahipliğinde dernek lokalinde düzenlenen tanışma ve kaynaşma çay partisine polis emeklilerin eşleri ile İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik'in eşi Birgül Çevik ve Kütahya Dumlupınar üniversitesi öğrencisi olan oğlunu ziyarete gelen dernek Genel Merkez Basın Sözcüsü Halis Kahraman'ın eşi Mualla Kahraman da katıldı..







Dernek Şube Başkanı Aydın Bola, tanışma ve kaynaşma çay partisine katılanlara " Hoşgeldiniz " diyerek, çay partisine teşriflerinden dolayı katılımcılara teşekkür etti, günün anısına katılımcılar ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.


Dernek Şube Başkanı Aydın Bola'nın eşi Şükriye Bola'ın evsahipliğinde düzenlenen börekli, pastalı tanışma ve kaynaşma çay partisinde, dernek üyesi emekli polislerin eşleri hem bir birleriyle hem de Kütahya İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik'in eşi Birgül Çevik ile tek tek tanışma fırsatı buldular.





İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik'in eşi Birgül Çevik, polis emeklilerinin eşleri ile tanışma ve kaynaşma çay partisinde bir araya gelmekten mutlu olduğunu belirterek." Polis emeklilerimizin kıymetli eşleriyle hem tanıştık hem de önümüzdeki günlerde düzenleyeceğimiz sosyal etkinliklerin planlamasını yaptık. Polis eşlerini tanımaktan çok memnun oldum.

Eşim Hasan Çevik'in sevgi,saygı ve selamlarını ve birlikte düzenleyeceğimiz tüm etkinliklere eşimin tam destek vereceğini polis eşlerine ilettim.

Benim için birlik ve beraberlik çok önemlidir. Önümüzdeki günlerde düzenleyeceğimiz kahvaltı buluşması, çay partisi, kermes ve benzeri etkinliklerle, tarihi ve kültürel yurtiçi gezilerde bir arada olacağız..”
dedi.

Samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen çay partisine katılan katılan polis eşleri, önümüzdeki 17 Aralık cumartesi günü yeniden dernek lokalinde buluşmak için sözleştiler. 

www.ulusalses.com-ÖZEL HABER