Polis emeklisi Veysel Özerdem‎, sosyal medyada yer alan " EMEKLİ EMNİYET MENSUPLARI GÜÇ BİRLİĞİNE DAVET PORTALI" isimli grup sayfasından "3600 AÇMAZI " başlığı ile  polis emeklilerinin yıllardır ötelenen 3600 ek gösterge talebiyle ilgili olarak görüşlerini paylaştı .



Antalya'da yaşayan Veysel Özerdem‎'in paylaşımında şu ifadeler yer aldı :  

" TBMM' DE KAMU YARARINA BİR YASA TEKLİFİ VERİLMİŞ İSE BUNUN HANGİ CEPHEDEN GELDİĞİ ÖNEMLİ DEĞİLDİR. BU ÖNERGE MUHALEFETTEN GELEBİLECEĞİ GİBİ İKTİDARDA Kİ OLUŞUMDAN DA GELEBİLİR. BURAYA KADAR HER ŞEY NORMAL, ANCAK GELİN GÖRÜN Kİ BUNDAN SONRASI SONRASI TAM BİR ARAP SAÇINA DÖNÜŞÜYOR.

MECLİSTE ÇÖZÜLMESİ GEREKEN BU KONUYA BİR BAKIYORSUNUZ EN ÜSTTEKİ MAKAM DA MÜDAHİL OLMUŞ..

ŞİMDİ SORMAZLAR MI ADAMA ; SENİN GÖREVİN DEVLETİ TEMSİL ETMEK, DEVLETİ TEMSİL EDEN BİR ŞAHSİYET OLARAK SENİN ORA DA NE İŞİN VAR DİYE.

CUMHUR BAŞKANI SIFATIYLA MECLİSTEKİ TARTIŞMALARA MÜDAHALE DE BULUNMANIZ O YÜCE MECLİSE TECAVÜZ ETMEK DEĞİL DE NEDİR...?

SÖZ KONUSU KANUN HAZIRLANIR ÖNÜNÜZE SUNULUR AMA VETO EDERSİNİZ AMA ETMEZSİNİZ. YANİ YETKİNİZ BİR YERE KADARDIR ve KENDİNİZİ KANUNLARDAN ÜSTÜN GÖRMEK GİBİ BİR LÜKSÜNÜZ YOKTUR....

3600 MESELESİNİN BÖYLE BİR KÖR DÖVÜŞÜNDE Kİ YERİ NERESİDİR ve BUNU NEREYE OTURTABİLİRSİNİZ ARKADAŞLAR.

BUNUN KARARINI SİZ DEĞERLİ EMEKLİ ARKADAŞLARIMIZIN TAKDİRLERİNE SUNUYORUM....

SELAM ve SAYGILARIMLA..

27.11.2018

Veysel ÖZERDEM "



Öte yandan, Genel Merkezi İstabul'da bulunan ve Türkiye genelinde 40 şubesi halen faaliyet gösteren kamu yararına çalışan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği (POLEMDER ) eski Basın Sözcüsü Halis Kahraman, polis emeklilerinin 3600 ek gösterge talebiyle ilgili olarak, şunları söyledi :

" 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ile milletvekili seçimleri öncesi, siyasi parti liderleri tarafından polislere 3600 ek gösterge vaadinde bulunuldu. Ancak seçimlerden sonra aylar geçmesine rağmen, bu vaat yerine getirilmedi..

Bu vaadin 2019 yerel seçimler önce, polis emeklileri arasında ayrımcılık yapılmadan bir defaya mahsus olmak üzere tahsil farkı gözetmeksizin tüm emekli polislere 3600 ek gösterge verilmesini talep ediyoruz..

Sadece yüksek öğrenim mezunu polislerin 2200 olan ek göstergesi 2016 Mart ayından itibaren 3000'e yükseltildi.Emekli polislerin maaşlarında ise 45 lira ile 67 lira arasında artış oldu. Şimdi 3000 ek göstergeden maaş alıyorlar.Ortaokul,lise ve dengi okul mezunu polislerin ek göstergelerinde ise hiç artış yapılmadı..

3600 ek göstergenin verilmesi halinde maaş derecesi ve hizmet yılına göre, maaşlar da 550 lira ile 780 lira arasında artış olacaktır.Bu artışla bir nebze olsun emekli polisler ekonomik yönden refaha kavuşacaktır .."


ULUSALSES.COM -** ÖZEL HABER- MURAT AYDIN