Emniyet teşkilatına 32 yıl hizmet veren Polis emeklisi Adem Şahin, meslektaşının kendisine GBT uygulaması yapmasına şu sözlerle tepki gösterdi :

Şu an itibariyle Devletimin Polisi geldi beni GBT'ye taktı. Teşkilata 32 senesini harcayan, alnının akıyla emekli olan beni. Resmi polis kimliğimi göstermeme rağmen.. Teşkilat bitmiştir arkadaşlar, ruhuna fatiha.."

Adem Şahin 'in sosyal medyada yer alan " POLİS EMEKLİLERİ SESİ (POLEM SES) " isimli grup sayfasından kendisine meslektaşına GBT uygulaması yaptığını paylaşınca, meslektaşları bu duruma tepki gösterdi..



Polislerin paylaşım altına yazdığı bazı YORUMLAR şöyle sıralandı :

Muhammet Uslubaş : İşgüzar memur GBT'ye bakınca en büyük liyakat madalyası almıştır belki. YA RABBİ ne günlere kaldık..

Ahmet Karabiber : Asla ve asla bir uygulama noktasında emekli polis olduğumu söylemem..Çūnkū kimseden bir beklentim yok..Emekli polis olduğunu soylesen ne olacak..?.

Rıdvan Bezmiş : Yazıklar olsun onlara..Ben de geçenlerde Seyhan ilçe em md arkadaşı ziyarete gittim..Resmi kimliğime rağmen densiz densiz sorular.. kimligi incelemeler.. sanki yarın kendileri de emekli olmayacaklar...Demek bize sevgiyi saygıyı başka, bunlara başka öğretmişler..En başda mesleki terbiye lazım.. Vilayete de devamlı gidiyorum, helal olsun oradaki arkadaşlar da saygı sevgi süper.. çok teşekkür ediyorum arkadaşlarıma selamlar..

Tamer Gülen : İçimizdeki FETÖ piçleri bitmedikçe maalesef..

Ömer Alemdaroğlu :
Hiç bir ayrıcalık beklemiyorum, nüfus cüzdanımı verıp bekliyorum, adam görev yapıyor..Genç adam gözü bir şey görmez o kadar ince de düşünmez..Sonra teşkılat bızım zamanımızdakı teşkılat değil onun ıçın dert etme arkadaşım o da emeklı olduğunda anlıyacak..

Mustafa Işıl : Onu ben de yaşadım.Geçen sene Bursa'dan gelirken Yalova'da polisin GBT uygulamasına takıldık, uyuyordum araba da bir el beni salladı, gözümü açtım yaka cebimde polis emekli kimliğim vardı, onu gösterdim..Meslektaşım sert bir vaziyette " Sivil kimliğini ver.."  dedi. Ben de "Bu kimlik değil mi ? " dedim.Kimlikte " Ana adı, baba adı, doğum yerim yazıyor sicilim de var.." dedim." Sivil kimlik istiyorum kardeşim.." dedi. Sivil kimliğimi verdim, kimligimi aşağı da GBT'me baktılar.Şoförle kimligimi gönderdiler..O anki mahcubiyetimi siz düşünün..

Yılmaz Özdemir : Adem meslektaşım, bu zaman da  bu tür hareketler normal şeyler oldu, ben polisim demiyorum T.C mi veriyorum..

Mustafa Ergen : Uygulamaya girdiğimde T.C. kimliğimi uzatiyorum..herkes gorevini yapiyor..


ULUSALSES.COM-**ÖZEL HABER : HALİS KAHRAMAN