Emniyet teşkilatında 37 yıl önemli görevlerde bulunan Emekli Emniyet Müdürü İYİ Parti Beşiktaş adayı Affan Keçeci,“Beşiktaş’ın Affan abisiyim. Beşiktaş'ı eski günlerine kavuşturacağım, hayalim bu..” dedi. 

Seçim çalışmaları nedeniyle, sürekli sahada olduğunu, kısa sürede ilçe halkının sevgisini ve güvenini kazandığını belirten Keçeci, " Bu seçim CHP ile İYİ Parti arasında geçecek. Nereye gitsek “Büyükşehirde İmamoğlu, Beşiktaş ilçede sen..” diyorlar. Takdir seçmenin.." dedi 





Affan Keçeci, neden İYİ Parti'den aday olduğunu şu sözler ile açıkladı : "2014 yılında yerel seçimde CHP'den Beşiktaş Belediye Meclis Üyesi oldum. Ardından belediyede yaşanan olumsuzluklar yüzünden istifa ettim. CHP'nin 6 okununun hepsine dün de sadıktım yarın da sadık olacağım. Meral Akşener ben Kocaeli Emniyet Müdürü'yken bizim milletvekilimizdi. O zamandan beri tanırım. Akşener, partiye katılmamı teklif edince, ben de seve seve kabul ettim ve partiye katıldım."

Ekibinde  akademisyenler, iş adamı, engelli ve sanatçılar da olduğunu belirten Keçeci, " İlk kez bizim listemizin yüzde 30'u üniversite öğrencileri. Çoğu siyaset bilimi okuyor. Gençlere önem veriyorum çünkü Atamız ülkenin geleceğini gençlere emanet etti. Bunu vasiyet olarak aldım. Harika bir ekip kurduk. Ben Beşiktaş'ımıza nasıl hizmet ederim diye düşünüyorum çünkü belediye hizmet işidir. Halka hizmet için varız. Partim bana emretmeyecek, denetleyecek." ifadelerini kullandı . 




EN BÜYÜK SORUN OTOPARK VE VALE MAFYASI 

İlçenin en büyük sorununun Otopark ve vale mafyası, İkincisin ise  borçları olduğunu belirten Keçeci, " Bir rivayete göre 500 milyon. Bir rivayete göre ise 700 milyon borç varmış.. Beşiktaş'ımızda yaşayan Dr. Can Pamir'i buldum. ODTÜ mezunu akademisyen. Bu borçlar için çalışıyor.." dedi 





Projelerini ise şöyle sıraladı : 

PARKLAR DA ÜCRETSİZ İNTERNET OLACAK 

*Beşiktaş'ta yaşlı nüfusumuz çok. Bir araştırma yaptık. Alzaymır hastalığı çok yaygın. Beşiktaş İlçesi'ne bir Gündüz Yaşam Evini kurmaya karar verdim.

*İlçemizde 9 üniversite kampüsü var. Bu öğrenciler derslerini kafelerde gürültüler içinde çalışıyorlar. İlk projeden bir tanesi merkezi bir yerde 7 gün 24 saat açık olacak bir alan kuracağız. Öğrenci kartını gösteren içeri girecek.

* Parklarda ücretsiz internet dönemi başlayacak.

*Asansör tipi otopark sistemini getireceğiz. Ada bazında otopark sistemi de planladık.


ULUSALSES.COM-**ÖZEL HABER : HALİS KAHRAMAN