Milli mücadelenin 100'üncü yıldönümü ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın kutlama etkinliklerini katılmak için ülkenin dört bir yanından gelen Polis Koleji Mezunu emekli Valiler ve Emniyet Müdürleri Samsun'da bir araya geldi.



Samsun'da düzenlenen anma törenine katılan Polis Koleji Mezunu emekli Valiler ve Emniyet Müdürleri saygı duruşunda bulundu, anıta " Polis Koleji Mezunları "yazılı çelenk bıraktılar.



Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Kurtuluş Mücadelesi’ni başlatmak için silah arkadaşıyla birlikte Bandırma Vapuru'yla 19 Mayıs 1919'da Samsun'a ayak basmasının 100'üncü yıl dönümü, Samsun'da düzenlenen görkemli törenlerle kutlandı.



Samsun'da anma törenine katılan Polis Koleji muzunu emekli Emniyet Müdürü Ali Galip Savaşır'ın  sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı :  

"Atamıza bağlılığımızı ve armağan ettiği Cumhuriyet için minnetlerimizi, saygı ve özlemle andığımızı bir kez daha Polis Koleji Mezunları olarak dile getirdik.

Başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere ülkemizi korumak adına şehit olanların ruhu şad olsun, nur içinde yatsınlar.

#19mayıs #atatürk #samsun "



Türkiye Emekli Emniyet Müdürleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (TEMÜD-DER) Genel Başkanı İsmail Çalışkan da eşi ile birlikte Bandırma Vapuru önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.


Anma törenine katılan Polis Koleji muzunu emekli Valiler ve Emniyet Müdürlerinin imza koydukları " Büyük Atatürk, kurtuluşun 100'üncü yılında huzurunda olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.." başlıklı mektup da şu ifadeler yer aldı :  



ULUSALSES.COM-**ÖZEL HABER : HALİS KAHRAMAN