Polis memuru Bülent B., Ordu Ünye tünelinde düğün konvoyundan torpil atıldığını, torpillerin arkadan gelen araçların altlarında patladığını, araçların büyük bir tehlike atlattığını Alo 155 Polis İhbar hattına ilettiğini ancak ihbara meslektaşlarının ilgisiz ve duyarsız kaldığını iddia etti..



Polis memuru Bülent B.'nin sosyal medyada yer alan " POLİS HAKLARINI KORUMA PLATFORMU " isimli grup sayfasından yaptığı paylaşım da şu ifadeler yer aldı :

" Ağustos 5.. İstanbul'dan Trabzon’a giderken Ordu Ünye'yi geçerken önümüze bir düğün konvoyu seyir halinde giderken konvoy önündeki iki araç trafiği kapattı öylece arkalarında başladık onları takibe Ünye tünellerine girince konvoy başladı torpil atmaya torpiller arkadan gelen araçların altlarında patlamaya başladı araçlar büyük bir tehlike atlattı..Bir taneside benim aracın altında patladı .....

O saatte Alo 155 polis ihbar hattını aradım.Kendimi tanıttım ancak telefon ucundaki arkadaş sadece Fatsa’ya bildirdim, bölgeye haber verdim dedi.Baktım hiç bir faaliyet YOK.. Tekrar aradım..Bana yine çok ilgili değildi sanki neden aradın der gibi telefonu bir an önce kapatmak ister gibi..
 
Aradan on dakka geçti hiç bir memur arkadaşı göremedik biz hala konvoyun arkasında takipteyiz hala yol vermiyorlar.Bu sefer Ordu Merkez'i aradım.Görevli arkadaş," Fatsa’ya bilgi veriyorum.."  dedi. Böylece geçtik Fatsa’ya Fatsa Alo 155'i aradım.Aynı konuyu aktardım.Konvoy önümüzde Ünye’den Fatsa’ya 20 dakkada gittik..

Bu zaman içersin de Fatsa ekiplerinin ne kadar çok işi vardı ki transit yolu kesip arkasında trafik kuyruğu oluşturup Trafikte torpil atıp tehlikeye düşüren düğün konvoyunu hiç bir işlem yaptıramadık..Böylece geçti.. Ünye Fatsa arası..

Bu olayda iki ilçe memurları'na çoookkkkkk teşekkür ederimmmmmmmmm..

Çok ilgilendiler nasıl bir iş'tir anlamadım..

İki ilçe arasındaki yolu bölge insanı bilir..

Bu arada ne olsa sadece bir trafik ekibi bile YOK'muş..

Yazık Fatsa Emniyetine...... "


ULUSALSES.COM-**ÖZEL HABER : HALİS KAHRAMAN