Polis Meydanı Yönetim Kurulu, grup sayfasından duyurdu : " POLİS MEYDANI, bağımsız ve tarafsızdır..! "

Yönetim kurulu'nun duyurusu'nda " SADECE emekli ve çalışan POLİS kardeşlerimizin KABUL edildiği İLK ve TEK grup olan ve gücünü siz değerli abi ve kardeşlerimizden alan POLİS MEYDANI'nın POLİSİN SESİ OLMASI İÇİN, tanıdığınız çalışan ve emekli polis kardeşlerimizi grubumuza davet etmeniz / eklemeniz dileğiyle ; sevgi ve saygılarımızı sunarız.." ifadeleri yer aldı.



Antalya'da yaşayan ve KYÇ POLEMDER (Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği) üyesi olan Emekli 1'inci Sınıf Emniyet Müdürü Süleyman Deveci'nin " POLİS MEYDANI " isimli polis grup sayfasından yaptığı paylaşım da şu ifadeler yer aldı :

"POLİS MEYDANI BAGIMSIZ ve TARAFSIZDIR..! 

Emekli polislerin POLEMDER çatısı altında güçlü bir STK’ya sahip olması, polisin sorunlarının çözülmesine katkıda bulunmak için kurulan Polis Meydanı’nı sizler adına yöneten abi ve kardeşleriniz olarak ;

POLEMDER ve bağlı şubelerinde yapılacak başkanlık yarışlarında herhangi bir aday adayının ve adayın yanında ve karşısında değiliz, başkan adaylarına karşı da tarafsızız. grup adına, başkan adaylarının lehinde veya aleyhinde açıklama yapılmaz.. Polis Meydanı’nda; başkan adaylarını duyururken, onların lehinde veya aleyhinde propaganda yapılması ve doğruluğu şüphe götüren akla ziyan PAYLAŞIMLAR YAPILMAZ.

SADECE emekli ve çalışan POLİS kardeşlerimizin KABUL edildiği İLK ve TEK grup olan ve gücünü siz değerli abi ve kardeşlerimizden alan POLİS MEYDANI'nın POLİSİN SESİ OLMASI İÇİN, tanıdığınız çalışan ve emekli polis kardeşlerimizi grubumuza davet etmeniz / eklemeniz dileğiyle ;

Sevgi ve saygılarımızı sunarız..

Polis Meydanı Yönetim Kurulu "



ULUSALSES.COM-**ÖZEL HABER : HALİS KAHRAMAN