Emekli Polis Başmüfettişi Fikret Aydoğdu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Samsun'da dün akşam oynanan  Atiker Konyaspor ile Beşiktaş arasındaki Turkcell Süper Kupa Final Karşılaşmasına, " Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa " yazılı pankartın uydurma gerekçelerle stadyuma sokulmamasına adeta isyan etti.

Beşiktaşlı taraftarların taşıdığı 'Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa' Pankartın stada sokulmamasına gerekçe olarak izinsiz olduğu gösterildi. Duruma tepki gösteren taraftarlar ise pankart için izne gerek olmadığını söyledi.



Emekli Polis Başmüfettişi Fikret Aydoğdu'nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeler yer aldı :

"Futbol federasyonunda temsilcilik, emniyet teşkilatında müdürlük yaptım..

Ömrümde hiç 24 saat önceden seyircinin getirdigi pankarta izin alınması gerektigini duymadım..

Ancak toplantı ve gösteri yürüyüşlerinden önce pankartlar liste halinde verilir ve görevlilere bu pankartlar haricinde alana pankart sokulmasın denirdi.

Nedir rahatsızlık anlamak mümkün değil..

3 gün önce bir dangalak yeni devlet kuracağız der bugün " Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa " pankartı uydurma gerekçeyle stadlara sokulmaz..

Dert belli ama bizde bu numaraları yiyecek göz yok..

Sorumlular kimse bulunmalı ve bu emri veren hakkında yasal işlem yapılmalıdır.."



Paylaşım altına yazılan bazı YORUMLAR şöyle sıralandı
:

Aydemir Turhan : Bütün rahatsızlıkları,Mustafa Kemal Atatürk müdürüm.

Ziya Aykut Baltaci : SADECE ATATÜRK'Ü SEVDİĞİNİ BİLDİĞİM İNSANLARIN DÜŞTÜKLERİ DURUMA ÜZÜLÜYORUM..

A.Selim Yildiz : Pankart getirilir, içeriği suç unsuru taşımıyorsa içeri alınır. Biliyorsun bu işi Samsun da 4 yıl yaptım. Sadece toplantı ve gösteri yürüyüşlerinde düzenleme kurulu bize pankart içerikleri ile ilgili beyanda bulunur ve gereği ona göre yapılırdı. Şimdi ise keyfi idare söz konusu...

Zeki Akbiyik : Fikret müdürüm bukadar da olmaz.Adamlar bugünleri, o büyük lidere borçlu olduklarını bile kabüllenemiyorlar. Posterinden bile korkuyorlar..

TC Nurhan Greenhill Varlı : Bütün dertleri ATATÜRK onları kahrediyor.Ne yaparlarsa yapsınlar bitiremiyorlar. Aksine daha da çoğalıyor arkadaş. Her tarafı sökseler yüreğimizdeki sevgiyi nasıl sökecekler ? Mümkün mü?

Refik Karakoç : M.Kemal Atatürk düşmanlığı artık ayyuka çıktı.Bütün hükümetin memurları da görevlerini yapıyor.Zaten devlet memuru diye bir kavram fiiliyatta kalmadı .

A.Selim Yildiz :
Demekki söz konusu pankart suç unsuru oluşturan kelime-cümle içeriyor. Örnek: M.Kemal Paşa gibi..

Sebo Artun : süper lig statüsü .... Tribün düzenlemesi ... Mad. 11) Müsabakalarda spor ahlakına aykırı, tahrik edici, aşağılayıcı, dil, din, mezhep, ırk, cinsiyet, etnik ve siyasi ayrımcılığa yönelik söz sarf edilemez ve yazılı doküman dağıtılamaz. Ayrıca müsabaka alanına veya yakın çevresine bu mahiyette afiş veya pankartlar asılamaz.

Orhan Casur : Adamlardaki zihniye bakın Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa diye bağıranlara tekbir ile karşılık veriyorlar ??

Osman Yakınoğlu : Müdürüm,pala,döner bıçağı ve satır serbest..

Cemil Ertürk : Müdürüm isviçreyle karıştırdınız..bura türkiye)))


www.ulusalses.com-ÖZEL HABER- Halis KAHRAMAN