Polis emeklisi Sebahattin İnan, sosyal medya hesabından, " Polisin Fedakarlığına ZULÜM..!" başlığıyla emekli polislerin yaşadıkları mağduriyeti paylaştı..

Sebahattin İnan'ın  sosyal medya paylaşımında şu ifadeler yer aldı : 

" POLİSİN FEDAKARLIĞINA ZULÜM..

Yarınından emin olmayan, sürekli oradan oraya tayin edilen, adli ve idari soruşturmalarla yıpratılan, susturulan ve baskılara boyun eğmek zorunda bırakılan POLİS çalışırken olduğu gibi EMEKLİ olduğunda da mağdur edilmiştir.

Bu zor şartlar altında bile vatanı ve milleti için çalışıp her türlü fedakarlığı yapan polis emeklileri askeri personele verilen 3600 ek göstergenin kendilerinede verilmesini, emniyet hizmetleri tazminatının emekli maaşına yansıtılmasını ve aile yardımını istemektedir..

15 Temmuz Darbe girişiminin bastırılması sırasında çalışanı ve emeklisiyle üç beş çürük haricinde dik durmuş birçok şehit ve gazi vermiştir ve hala ülkenin bekasi için yurt içi ve yurt dışında mücadelesini sürdürmektedir.

Ülke genelinde maddi imkansızlıklar sebebiyle emekli olduktan sonra bile çalışmak zorunda kalan ve en fazla intihar ve cinnet geçiren meslek gurubu olan polis ve emeklilerinin sorunlarıyla lütfen ilgilenin..

MAĞDUR EDİLMİŞ EMEKLİLERİMİZE ALLAH SABIR VERSİN.."


Ulusalses.com-ÖZEL HABER- Halis KAHRAMAN