"ulusalses.com " haber portalında, polis emeklisi Fedayi Fedon Görkem'in " Neden yeterince polis evi hizmete açılmıyor ? " başlıklı teklifine çalışan ve emekli polislerden çok sayıda tepki geldi.

İşte haber portalımızda  " Neden yeterince polisevi hizmete açılmıyor ? " başlığıyla yaymlanan haber altına sosyal medyada yazılan bazı YORUMLAR şöyle sıralandı :


Fedayi Fedon Görkem:18,000,000 İnsanın Yaşadığı İstanbul Metroplinde Hizmet veren 30,000 den fazla Polis ve 10,000 Civarında Emekli polislere Sosyal hizmet amaçlı Tüm emniyet mensuplarının yaralanabileceği tam anlamı ile parkı yeşil alanı ,Teşekküllü bir polisevi yok.

Olanlarda ortada,Kim Gidebiliyor ? Kaç emekli Ailecek yararlanıyor ?

Zaten Ülkemizin Tüm Bürokrat, Adli İdari Kurumlara hizmet vermekten Asıl hak sahibi ve yararlanması gereken Polis ve Emeklisinin ihtiyaçlarına cevap veremiyor.

YETKİLİLERE SORUYORUM..

BU DÜZENSİZ YAŞAMDAN POLİS VE EMEKLİSİNİ KURTARMAYI HİÇ DÜŞÜNÜYORMUSUNUZ.

TÜM YOKLAR OLMAZLAR,İMKANSIZLAR,EMNİYET TEŞKİLATI İÇİNMİ.GÖREV İÇİN ZORLUKLAR İÇİN DEVLETİN İŞLEYİŞİNE ENGEL OLANLARLA MÜCADELE İÇİNDE ÖMRÜNÜ GEÇİREN,BİRÇOĞUDA BU YOLDA ŞEHİT OLAN,YARALANARAK GAZİ OLANLAR VE KAZASIZ BELASIZ EMEKLİ OLDUM DİYEBİLENLERE DE KÖSTEK OLMAK MI ?

SOSYAL DEVLET İLKESİ.EKONOMİK HAKLARI İÇİN TÜM YOLLARI ENNGELLENEN BU VATAN EVLATLARINA NEDEN İNSANCA YAŞAM HAKKI VERMİYORSUNUZ.

NEDİR BU TEŞKİLATIN YILLARDIR SİYASİLERDEN ÇEKTİĞİ,NE MADDİ NE MANEVİ SOSYAL YAŞAM HAKKI TANINIYOR.DÜRÜSTLÜĞÜNDEN KORKARAK YAPTIKLARINIZIN HESABINI SORARLAR DİYE Mİ ,KORKUYORSUNUZ

POLİSİN HAKKI İÇİN BİR SİYASİ İKTİDAR GELMEYECEK Mİ 40 YIL OLDU .

YALAN MASAL VE HAYAL VAADLERE.TÜM BU SIKINTILAR İÇERİSİNDE BİR HÜKÜMET YETKİLİSİ ÇIKIPTA,ARTIK SİZİNLEYİZ..

POLİS VE EMEKLİSİNE UCUZ KONUT YAPALIM..

TOKİ' DEN EN KISA ZAMANDA UYGUN YERLERDE SOSYAL AĞIRLIKLI GENİŞ ARAZİDE PARK PİKNİK ALANLARI İÇERİSİNDE POLİS EVLERİ İNŞA EDELİM.

ÖZLÜK HAKLARINIZI TOPLU TAŞIM İÇİN ÜCRETSİZ HAK TANIYALIM.

3600 EK GÖSTERGE ÇİLESİNE SON VERELİM DİYENLERE.

2019 POLİS VE EMEKLİSİNİN MİLADİ TAKVİM BAŞLANGICI OLACAKTIR.

VE BU KONUDA KARARLIYIZ.." 


Mehmet Yıldırım Bayramcı :
23 yıl oldu polis evlerinden bu güne kadar faydalanamadım .Ne zaman polis evini arasam yer olmadığını tarafıma bildirdi.Ne diyeyim kendini büyük adam zannedenler faydalansın.Yazıklar olsun.

Ünal Arslan : Sağlık Bakanı personelinin sosyal hakları için nasıl çalışıyor. Içişleri Bakanimiz' dan tık yok.. 3600 ek gösterge ne olacak. Kral çıplak diyen yok.

Mehmet Tunçalp :
Yazsan ne olacak polis evleri müdürkere ve sivillere hizmet ediyor oraya gönül rahatlığıyla giremedim ten sonra açılmaması daha hayırlıdır var olanları herkes görüyor

TC Mustafa Bürüngüz :
Terör bölgelerinin dışında polis evi olmasını kesinlikle istemiyorum ,birileri babasının çiftliği gibi kullanmasın ,diğer devlet kurumları içinde aynı şeyleri düşünüyorum,öğretmen evi,ordu evi,DSİ ,Kara yolları yatakhaneleri v.s .Bir de tatil köyü gibi yerler olmasın kardeşim parası olan gider gelir kardeşim olmayan da gitmez, Devletin sırtından bu kamburlar kalkması lazım.Polis arkadaşlarıma soruyorum: Kaç defa tatil köylerine yazılıp, iyi bir ayda tatile gittiniz veya polis evinde iyi bir yer buldunuz ?..Antalya da,İzmir de v.s gidin bakalım polis evlerinde istediğiniz ayda yer verecekler mi ? Oralarda vekiller veya vekil akrabaları veya bürokratlar yatar kalkarlar ama adı polis evi olur,öğretmen evi olur veya başka bir şey olur ,konuşmamız da boş ama duramıyoruz işte..

Cemal Kızılay :
Polis evleri emekli bütçesine göre pahalı..

Vedat Coşgun :Açılsa ne olacak? Polis polis evinde kalamıyor ki. ben 30 yıl meslek hayatımda 1 gün kalabildim. Bürokrat. asker dışarıdan gelenler kalıyor polise geldiği zaman yer yok.

Mustafa Gülsözlü :
Adı polis evi ama lakin kaç polis istifade edebiliyor.Önce onu bir irdelemek lazım.

Tuncay Şengür :İ
smini degistirin polisten başka her türlü bürokratın memurun müdürün kaldığı bir yer olmuş..Toptan satın..kaldirın daha iyi..

Yörük Oğlu : Polis evlerinde kimler kalıyor da açılsın..? Ben sahillerdeki polis evlerinde kalamiyom polis emeklisi olarak bırakın artık bbu boş lugatlari polis memuru kim ki ordaki garsonlar bile yüzüne bakmıyor..Hangi polis evlerinde hizmet kimlere gidiyor görün..Ondan fazla polis emeklisi derneği var..Hepsi ayni makam mevki ben otuz beş yıldır karnım tok bu laflara Sevgi ve saygilar..

TC Altay Karabuğa : Sivillere hizmet etsin diye mi açılsın..?

Muzaffer Erkan :Ne zaman arasak yer olmadığı söyleniyor.

TC Mustafa Baş : Polisten başka herkesin evi..


www.ulusalses.com-ÖZEL HABER- Halis KAHRAMAN