Fox TV'de bu sabah canlı olarak yayınlanan " Çalar saat " isimli programda sunucu İsmail Küçükkaya'nın AKP liderinin seçim beyannamesinde yer alan polislere 3600 seçim vaadini bu sabah hazırladığı  " Çalar saat " gazetesinde " Polise, hemşireye, öğretmene müjde.." başlığıyla manşet haber yaparak TV izleyicisine sunmasına polisler tepki gösterdi..



Sosyal medyada yer alan polis grup sayfalarında İsmail Küçükkaya'nın " Çalar saat " gazetesi manşetinde  yer alan habere ilişkin polislerin yazdıkları YORUMLAR şöyle sıralandı :


Duran Sürdem : Arkadaşlar AKP liderinin 3600 vaadine lütfen kanmayın..3600 sözünü polise ve emeklisine değil, idarecilerine verdi..

Duran Sürdem : Verseydi 10 Nisan'da askere değil, polise verirdi.. hep kandırmaca..

TC Azmi Yiğit :
Kimsenin kimseye akıl vermeye hakkı yok..Olan biten ortada.. 14 kez Meclis’te bu konu gündeme geldi..Hepsi de AKP oyları ile RED edildi..Şimdi işler karıştı oy kavgası başladı..Nerden ne koparırsam kar diyor..Onun için aklımızı başımıza alalım arkadaşlar..Yalanlara inanmayalım, birbirimizi de kırmayalım..!

Ali Erduyan : Aynen Devrem katılıyorum..cebe girmeden inanma.

Hasan Kirezcik :Bir şarkı var: Kandıramazsın beni, sen iyi ben kötü ...BU ŞARKIYI ÇOK SEVİYORUM.

İsmail Odabaşı :
Seçimden önce anayasa mahkemesiverecekti, talimat gönderip neden vermeyin dediniz...Biz unuttuk mu bunu sanıyorsun.

Halis Kahraman : AK KOYUNLAR 3600 ALDIK DİYE SEVİNÇ ÇIĞLIKLARI ATIYOR..BOŞ VAATE KANIYORLAR..ASKERLER ZAMLI MAAŞA KAVUŞTU..POLİSLER DE BOŞ VAATLERLE AVUNUYORLAR..

Fikret Başaran : Polislerin 3600 talebi amacına ulaştığı falan yok kardeşim. Kendimizi kandırmaya avutmaya gerek yok. 3600'ü versinler ondan sonra hakkımızı aldığımızı yada amacımıza ulaştığımızı görelim. Hayalci davranmanın bir anlamı yok. Yine vermeyecekler göreceksiniz.. 16 yıldır ülkeyi Tramp mı yönetiyordu sanki..

Erhan Özuğur : Hayvan terliiiii...Bu güne kadar vermesine kim mani olmuş..? Şimdi mi hatırlamış.. 

Vaat değil, icra makamı orası. Verecek olan KHK yapar verir. Polisin disiplin tüzüğünü (çünkü bu tüzük polisin aleyhine olduğu için) bile KHK ile çıkardıkları gibi mesela...

Oysa her şekilde kullandığı tek kurum yanı başındaydı. Uzaklaştıran kendisi (yalamalar, yalakalar, çıkarcılar hariç). Bu saatten sonra ne verirse versin yemezler. Hayvan baya bi terliiiii yani... 

Hüseyin İsfendiyaroğlu :
Ne bu ya her seçim öncesi at ,at ,sıyır sıyır,
Valla vericem billa vericem,geçin kardeşim oraletten cümleleri,verecek insanlar daha dün meclis'te Hayırrrrrrr
Red ediyoruzzzzzz
Diye 2 elini hatta ayakları kaldırıp gözümüze sokmadılar mı ?
Şimdi oyu polisden emeklisinden nasıl alırım diye pistte abidik gubidik yapıyorlar..
Yiyen varsa yesin...
16 senedir yediğimiz kadar yedik,müsade edin de 24 HAZİRAN da ben yedireyim...
Bunlara oy yok hala idrak edemediniz mi...
Yemişim idareciyi.. 
Emekli Lise mezunu polise ne vericek, kim vericek nasil verecek izahı bu kadar mı zor...
Şurda 1000 kişi ne oldu ne bitti ,kime ne verilip verilmeyeceğini hala bilemiyor,işkembeden sıyırmalara mahal vermiyelim...
Ortalık, kirli ve muallaktaki bilgiyle dolu..
Benden her halukarda OY yok verirsem ellerimi dirseklerden keserim...
Böyle biline..



ULUSALSES.COM**ÖZEL HABER**