FOX TV izleyicisi Polis emeklisi Halis Kahraman, dün sabah FOX TV'ye polislerin 3600 ek gösterge talebini içeren bir mesaj iletti..

Emektar polis Kahraman mesajında, "Polislere her seçim öncesi 3600 ek gösterge vaadi verip, seçim sonrası vaadinin gereğini yapmayanları # unutmayacağız.." ifadelerini kullandı.

FOX TV'de dün sabah hafta sonu kuşağında canlı olarak yayınlanan " İlker Karagöz ile Çalar saat Hafta Sonu " isimli programın sunucusu İlker Karagöz, " # unutmayacağız " etiketiyle, TV izleyicilerinin ne istediklerinini mesaj olarak iletmelerini istedi. 

Polis emeklisi Halis Kahraman da, Twitter hesabından polislerin 3600 ek gösterge talebini içeren mesajını dün FOX TV'de sabah kuşağında canlı olarak yayımlanan "İlker Karagöz ile Çalar saat Hafta Sonu" isimli program sunucus İlker Karagöz'e iletti..

Genel Merkezi İstanbul'da bulunan ve Türkiye genelinde 43 şubesi ile halen faaliyet gösteren Kamu yararına çalışan (KYÇ) Türkiye Polis Emeklileri Derneği İstanbul Halkalı Şubesi üyesi olan Polis emeklisi Halis Kahraman'ın Twitter hesabından programa ilettiği  mesaj da şu ifadeler yer aldı :
  

ULUSALSES.COM-**ÖZEL HABER : MURAT AYDIN