Seçim beyannamelerinde polislere 3600 ek gösterge vaadinde bulunan Cumhurbaşkanı adaylarına çağrı..

Polis emeklisi Durmuş Alkan‎, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, " Polislere 3600'ü vermeyin..! " dedi

Alkan, " 
Polislere 3600'ü vermeyin..! " onun yerine " Tüm emekli emniyet mensuplarına, GİH memuru, Çarşı ve mahalle bekçisi ve teknisyen yardımcısı dahil, seçim öncesi seyyanen 500-600 tl zam diyerek bir gecede KHK çıkarıp verin.." dedi



Durmuş Alkan'ın sosyal medyada yer alan " POLİS EMEKLİLERİ SESİ (POLEM SES)" isimli polis grup sayfasından yaptığı paylaşım da şu ifadeleri kullandı :
 

" 3600'ü vermeyin bize ;

Arkadaşlar bırakalım 3600'ü. Çünkü ortaokul mezunu polis emeklisi ve 600 ek göstergeli personele sistem gereği 1/4 ün ek göstergesi verilmeyebilir.

Sadece bir kesime de verilir ise adaletsiz olur ve verilmeyen ötekileştirilir.

Tüm emekli emniyet mensuplarına, GİH memuru, Çarşı ve mahalle bekçisi ve teknisyen yardımcısı dahil, seçim öncesi seyyanen 500-600 tl zam diyerek bir gecede KHK çıkarıp verin..

AMA ÖNCE SAMİMİ OLDUĞUNUZU BİZE BİR GÖSTERİN.. 

Bunu yaparsanız herkesin sesi kesilir. Adaletsizlikte biter.. "



Öte yandan ; AK Parti lideri ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın,26 Mayıs akşamı İstanbul'da polislere verdiği iftar yemeğinde," Yeni dönemde yüksek öğrenim mezunu polislerimizin emeklilik göstergelerini 3 bin 600'e çıkarıyoruz. " seçim vaadin de bulunmasının ardından Ortaokul ve lise mezunu emekli polisler de, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 3600 ek gösterge talebinde bulunmuştu..


ULUSALSES.COM**ÖZEL HABER**HALİS KAHRAMAN