Polis emeklisi olan Gazeteci Halis Kahraman, polislerin yıllardır çözüme kavuşturulmayan 3600 ek gösterge sorunu için ANKET düzenledi..

Bugün 12 Kasım pazartesi günü saat 09.00 da başlayan çalışan ve emekli polislere yönelik düzenlenen 3600  ek gösterge talebine ilişkin anketinin 19 Kasım 2017 akşamı saat 24.00 da sona ereceği ve anket sonuçlarının gazeteci Halis Kahraman tarafından haber yapılarak, ilgili makamlara ve kamuoyuna duyuralacağı ifade edildi..





Gazeteci Halis Kahraman, bugün (12 Kasım 2017 ) kendi cep telefonuna kayıtlı polis meslektaşları ile  " İzmir 100.Yıl Polis Okulu ",  "Saraylı Eski Dostlar " isimli  whatsapp  gruplarına üye polis meslektaşlarına ;

" Polis emeklisinin 3600 ek gösterge hakkının GASP edilmesinden dolayı her ay 575 lira EKSİK maaş aldığını..., BİLİYOR MUYDUNUZ..?

Yaklaşan seçimler de bunun hesabını sandık da soracak mısınız ? 

 3600 hakkındaki anket soruma EVET yada HAYIR şeklinde cevap bekliyorum.

Anket sonucunu haber yaparak ilgili makamlara ve kamuoyuna duyuracağım.
" şeklinde mesaj iletti.


Gazeteci Halis Kahraman'ın anket ile ilgili olarak bugün polis meslektaşlarına ilettiği mesajlar, şöyle sıralandı :


Mesaj-1 : Polis emeklisinin 3600 ek gösterge hakkının GASP edilmesinden dolayı her ay 575 lira EKSİK maaş aldığını..., BİLİYOR MUYDUNUZ..?

Yaklaşan seçimler de bunun hesabını sandık da soracak mısınız ? Cevaplarınızı bekliyorum..

Mesaj-2 : 3600 hakkındaki anket soruma EVET yada HAYIR şeklinde cevap bekliyorum.Anket sonucunu haber yaparak ilgili makamlara ve kamuoyuna duyuracağım.

Emekli polisler kimseden çekinmeyin,korkmayın artık ceza ve sürgün yok.Çünkü artık özgür ve emeklisiniz.Haydi cevaplarınızı bildirin..,bekliyorum.İlgilerinize peşinen teşekkür ediyorum..

Mesaj-3 : Siyaset yapmıyoruz.Sadece mağduriyet tespiti yapıyoruz.Anayasa ile fikir ve düşünce özgürlüğü teminat altına alınmıştır.Ankete katılan olumlu yada olumsuz cevap bildirenlerin kimlikleri hiçbir kişi yada makama verilmeyecek ve saklı kalacaktır.Bilgilerinize sunarım..

Mesaj- 4 : Bugün 12 Kasım pazartesi günü saat 09.00 da başlayan 3600 anketi 19 Kasım 2017 akşamı saat 24.00 da sona erecektir.Ankete katılımınızı bekliyorum.İlgilerinize peşinen teşekkür ediyorum.


www.ulusalses.com-ÖZEL HABER- Murat AYDIN