EM-PO Emekli Polisler Federasyon Girişimi Platformu Başkanı olan emekli Emniyet Müdürü Mustafa Özgen, platform sayfasından emekli polis memuru Emniyet-Sen Polis sendikası Genel Başkanı Faruk Sezer'in KYÇ Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Genel Başkanlığı'na Adaylığı Üzerine Bir Açıklama paylaştı..



Polis Koleji Mezunlar Derneği Genel başkanı görevini de halen yürüten emekli 1'inci sınıf Emniyet Müdürü Mustafa Özgen'in paylaşımınfa şu ifadeler yer aldı : 

" Sn. Faruk Sezer'in KYÇ Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Genel Başkanlığı'na Adaylığı Üzerine Bir Açıklama:

25.10.2018 Perşembe(bugün) saat 14.00'de Sn. Sezer ile uzunca bir telefon görüşmesi yaptık ve yararlı görüş alışverişlerinde bulunduk.

Öncelikle belirtmek gerekir ki, kendisinin adaylığını koyması en doğal ve hukuki hakkıdır. Ancak, bizim de çekincelerimizi iletme hakkımız saklıdır.

Daha önceki yazılarımızda değindiğimiz üzere, bu kararı alırken daha geniş bir platformda danışmalarda bulunmalıydı. Egosantrik dediğimiz, kendine aşırı güvene dayanan ancak egoistik olmayan ben merkezcilikten kaçınması ve daha toleranslı, dayanışmacı, danışan-dinleyen ve kitleyle birlikte hareket etme tutumunu benimsemiş olması gerektiğine işaret etmek istedik.

Diğer adaylar meyanında çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Hak arayanlara yolunuz açık olsun diyoruz.. " 


ULUSALSES.COM-**ÖZEL HABER : HALİS KAHRAMAN