Türkiye Polis Emeklileri Derneği (POLEMDER) üyesi polisler, polis haftası kutlama etkinlikleri kapsamında dün akşam (10 Nisan) Tek Rumeli TV'de " Faruk Yılmaz ile Türkülerde Rumeli " isimli müzik eğlence programına katıldılar..



Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 174'üncü kuruluş yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında, polis emeklileri eşleriyle birlikte dün akşam Tek Rumeli TV'de sevilen Türkücü Faruk Yılmaz'ın müzik eğlence programına katıldılar.



Türkücü Faruk Yılmaz, programın açılışında yaptığı anons da, Türk Polis Teşkilatının 174'üncü kuruluş yıldönümü nedeniyle, stüdyoda Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği üyesi polislerin eşleriyle birlikte seyirci olarak misafir olduğunu belirterek, " Canımızı ve malımızı emanet ettiğimiz çalışan ve emekli  polislerimizin 10 Nisan polis günü'nü kutluyorum.." dedi. 



Programına konuk sanatçı Deniz Candan Uzun'u da davet eden Faruk Yılmaz, konuk sanatçı ile birlikte TV seyircilerinden canlı telefon bağlantısı ile gelen şarkı ve türkü isteklerini de tek tek seslendirdiler.




Faruk yılmaz, stüdyoda seyirci olarak bulunan Türkiye Polis Emeklileri Derneği'ni temsilen Küçükçekmece Halkalı Şubesi üyesi emekli Başkomiser Soner Ara ile TV programına polis emeklilerinin katılımını sağlayan dernek üyesi olan Gazeteci Halis Kahraman'ı sahneye davet etti.



Soner Ara , sahnede yaptığı konuşmada, programında dernek üyesi polisleri misafir ettiği için sanatçı Faruk Yılmaz'a Polis Derneği Genel Başkanı Mustafa Acar ve yönetim kurulu adına  teşekkür etti ve bir plaket verdi.

Soner Ara, ayrıca başta Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzre, vatanın bölünmez bütünlüğü için kahramanca mücadele ederken şehit düşen asker ve polislere rahmet, ailelerine sabır diledi, gazi polislere de uzun ömürler dilekleriyle minnet ve şükranlarını sunduklarını dile getirdi. Stüdyoda bulunan seyircilerden büyük alkış aldı.



Soner Ara'nın konuşmasının ardından konuşan Halis Kahraman da, meslektaşlarının 10 Nisan polis günü'nü kutladı, Faruk Yılmaz'a polis derneği adına bir buket çiçek verdi.Polis günü nedeniyle, meslektaşlarına türkü armağanı olarak sanatçılardan polisler için " Karakolda Ayna Var.." türküsünü birlikte okumalarını istedi.



Programa polis emeklileri ile birlikte katılan ve sahneye davet edilen Canan şahin, polislerin 10 Nisan polis günü'nü kutladıktan sonra, kendisinin yazdığı " Ben Polisim.." isimli şiiri okudu.Stüdyodaki seyirciler tarafından alkış yağmuruna tutuldu. 


Polislerin türkü isteğini programın finalinde Faruk Yılmaz ve Deniz Uzun birlikte  seslendirdiler. Emektar polisler de türküyü hem söylediler hem de alkışlarıyla tempo tutarak eşlik ettiler. 

Polis emeklileri eşleriyle birlikte yaklaşık 2 saat süren program boyunca sanatçıların seslendirdikleri şarkı ve türküler ile hem gönüllerince eğlendi hem de Türk Polis Teşkilatı'nın 174'üncü kuruluş yıldönümünü kutladılar.



TV Programına katılan polisler eşleriyle birlikte, program sona erdikten sonra sanatçılar Faruk Yılmaz ile Deniz Candan Uzun'u tek tek tebrik etti, günün anısına sanatçılar ile birlikte toplu fotoğraf çektirdiler.

ULUSALSES.COM-**ÖZEL HABER-HALİS KAHRAMAN