Şaka kurbanı kadın polis toprağa verildi !

Şaka kurbanı kadın polis toprağa verildi !

TE Bilişim
TE Bilişim
Editör
20.07.2017 - 18:32 Yayınlanma
 Antalya'nın Kepez ilçesinde şakalaştığı meslektaşı tarafından silahla vurulduğu iddia edilen 28 yaşındaki polis memuru Ümran Yetişken'in cenazesi, memleketi Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesinde toprağa verildi.

Yetişken'in Antalya Adli Tıp Kurumundaki otopsisinin ardından yakınları tarafından alınan cenazesi, toprağa verilmek üzere memleketi Ekinözü ilçesine getirildi.
Cenazesi helallik alınması için Maarif Mahallesi'ndeki babaevine götürülen Yetişken'in, tabutuna sarılan babası Cafer ve annesi Elif Yetişken, gözyaşı döktü.
Yetişken'in naaşı, daha sonra, dualar ve tekbirler eşliğinde Maarif Camisi'ne getirildi.
Törene ablasının üniforması ile katılan Ümran Yetişken'in kardeşi Sinan Yetişken'in, tabutun üzerine ablasının şapkasını bırakması çevredekileri duygulandırdı.
Anne Elif Yetişken ise tabuta sarılarak, "Sana doyamadım, cennet kokulu kuzum. Bu acıya nasıl dayanayım. Allah'ım sabır ver." diyerek gözyaşı döktü.
Baba Cafer Yetişken'i ise İl Emniyet Müdürü Doğan İnci ve yakınları teselli etti.
Ümran Yetişken'in cenazesi, İlçe Müftü Vekili Nurullah Bozkurt'un ikindi vakti kıldırdığı cenaze namazının ardından,Ekinözü mezarlığı'nda defnedildi..
Cenaze törenine, Yetişken'in ailesi, yakınları, Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Ömer Adar, meslektaşları ve mülki erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.
- Olayın soruşturması sürüyor..

Bu arada, Yetişken'in ölümüne neden olan polis memuru S.Ş'nin cinayet büro amirliğinde sorgusu sürüyor.
S.Ş'nin ifadesinde, "Yetişken ile şakalaşırken silahının ateş aldığını, bu nedenle büyük üzüntü yaşadığını" dile getirdiği öğrenildi.
Antalya'nın Kepez ilçesinde şakalaştığı polis memuru arkadaşı S.Ş. tarafından dün, silahla vurulduğu öne sürülen Ümran Yetişken, yaşamını yitirmişti.
İki hafta önce aynı apartmandan daire kiralayan Yetişken ve S.Ş'nin 23 gün önce polis memuru olarak Antalya'da göreve başladıkları, polis okulunda birlikte öğrenim gördükleri kaydedilmişti.

Editör Hakkında
Yorumlar
Anket

BUGÜN SEÇİM OLSA HANGİ PARTİYE OY VERİRSİNİZ?

Ankete Katıl
Takım O Av P
  Şamp. Ligi
  UEFA
  Düşme Hattı
Takım O Av P
  Şamp. Ligi
  UEFA
  Düşme Hattı
Takım O Av P
  Şamp. Ligi
  UEFA
  Düşme Hattı
Takım O Av P
  Şamp. Ligi
  UEFA
  Düşme Hattı
Takım O Av P
  Şamp. Ligi
  UEFA
  Düşme Hattı
Namaz Vakitleri
Öğle vaktine kalan
06:11
İmsak
05:37
Güneş
07:02
Öğle
13:17
İkindi
16:40
Akşam
19:22
Yatsı
20:41