(www.ulusalses.com- ÖZEL HABER- Halis KAHRAMAN ) Merkezi Dolmabahçe Sarayı olan TBMM Milli Saraylar Koruma Şube Müdürlüğünden emekli olan polisler, bu akşam akşam yemeğinde bir araya geldi.





Dolmabahçe Sarayı Saat Kulesi Cafe'de düzenlenen akşam yemeğine İstanbul'da ve İstanbul dışında çeşitli illerde ikamet eden emekli polisler de katıldı.

Keyifli ve samimi bir ortamda geçen akşam yemeğinde, eski günlerdeki güzel anılarını birbirlerini anlatarak sohbet eden polisler, saraylı dostlar olarak sık sık toplanıp biraraya geldiklerini, bu akşam da yemekte bir araya gelmenin onur, gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdiler.

Sosyal paylaşım sitesi facebook'ta "Saraylı eski dostlar " adlı bir grup oluşturan polisler, akşam yemeğinde çektirdikleri fotoğrafları bu grupta paylaştılar. 



Çeşitli mazeretleri nedeniyle, bu akşam düzenlenen yemeğe katılamayan saraylı emekli polisler de whatsapp da  "Saraylı eski dostlar " gubuna mesaj ileterek şöyle paylaşım da bulundular.

Halis Kahraman : Yemeğe katılan tüm arkadaşlara ve meslek büyüklerime afiyetler olsun.Hepinize sağlık,mutluluk ve esenlikler diliyorum.Kütahya'dan selamlar..

Hüseyin Gündoğdu : Ben, bıraktığımda hepsinin saçları simsiyahdı.Şimdi ak saçlı aslan olmuşlar.Bütün arkadaşlarıma sağlık,mutluluk ve esenlikler diliyorum.Bir dahaki sefere birlikte olmak dileğiyle saygılar ve sevgiler sunuyorum.

Yakup Kayıkçı : Hepinize hayırlı akşamlar.Orada olmak en güzel değerdir.İnşallah bir dahaki sefere hep birlikte olmak dileğiyle muhabbetiniz bol olsun.

Mustafa Demir :Hayırlı akşamlar. Afiyet bal şeker olsun.Tüm arkadaşlara selamlar..

Hasan Yılmaz : Hayırlı akşamlar. Afiyet olsun herkese.selamlar..

Suphi İncekara : Afiyet olsun arkadaşlar.İyi eğlenceler sizlere.Giresun /Eynesil'den..

Ekrem Koçyiğit: Afiyet olsun.Hayırlı akşamlar.selamlar.

Aydemir Avcı : Hayırlı akşamlar. Afiyet olsun herkese.selamlar..

Taner Sanduvaç : Dostlar,resimde de olsa sizleri görmek beni çok mutlu etti.herkese sevgi ve saygılar..