Çorum Polis Eşleri Derneği, şehit özel harekat polisinin 5 yaşındaki oğlu Emir Beker için doğum günü etkinliği düzenledi.

Geçtiğimiz yıl Şırnak'ta PKK terör örgütüne yönelik operasyonlar sırasında şehit olan Özel Harekat Polisi Emre Beker'in oğlu Emir Beker 5 yaşına girdi.

Çorum Polis Eşleri Derneği, Emir’in doğum günü unutmadı ve onun için sürprizler hazırladı. Bir çay bahçesinde düzenlenen doğum günü etkinliğine polis eşleri, polis çocukları ile Emir Beker’in annesi Sümeyye Beker ve yakınları katıldı. Balonlarla süslenen kafede doğum günü pastası kesilerek, davetlilere ikramlarda bulunuldu. Küçük Emir doğum gününü babasız kutlamanın burukluluğunu yaşasa da, kendisi için hazırlanan sürprizler karşısında mutlu bir gün geçirdi.

Çorum Polis Eşleri Kaynaştırma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı, Çorum İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu'nun eşi Fatma Kolcu, şehit ailelerinin her zaman yanında olmaya çalıştıklarını ifade etti.

Kolcu, “Şehit ailelerine yardımcı oluyoruz, çocuklarına burs veriyoruz. Bugün de Emir’in mutlu gününe ortak olmaya geldik. Şehitlerimizin haklarını ödeyemeyiz, onların emanetlerine sahip çıkmaya çalışıyoruz” dedi.

Emir Beker’i doğum gününde dedeleri Ahmet Bölükbaş ve Uğur Beker’de yalnız bırakmadı. Ahmet Bölükbaş, torunu Emir’in Türk milletine emanet olduğunu belirterek, “Vatanını milletini seven babasının izinde giden bir evlat olarak yetişmesi için elimizden geleni yapacağız. Tüm yavrularımızın milli ve dini duygularla yetişen, vatanına ihanet etmeyen bir evlat olmasın temenni ediyorum” dedi.

www.ulusalses.com