(www.ulusalses.com-ÖZEL HABER- Halis KAHRAMAN) Atatürkçü olduğundan dolayı öğretmenlik görevine son verildiğini kamuoyuna haber yaparak duyuran Sözcü gazetesine mağdur öğretmen Asiye Kocaman'dan TEŞEKKÜR...

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) İstanbul Eyüp Şube Başkanı olan Asiye Kocaman, Atatürkçü olduğundan dolayı öğretmenlik görevine son verilmesinin ardından, yaşadığı mağduriyeti " "Atatürkçü öğretmenin görevine son verildi ! " başlığıyla haber yaparak, ilgili makamlara ve  kamuoyuna duyuran Sözcü gazetesine, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda teşekkür etti.

Mağdur öğretmen Asiye Kocaman'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında şu ifadeler yer aldı :  

Öğretmenlik görevimden, ATATÜRK'cü olduğum için men edildiğimi haber yapıp halka duyurduğu için Sn. Murat Aydın'a ve Sözcü Gazetesi'ne teşekkür ederim... Saygılarımla..


ADD Şb. Bşk. Asiye KOCAMAN."

Sosyal medyada da mağdur öğretmen Asiye Kocaman'a çok sayıda destek mesajı iletildi..

İşte iletilen mesajlardan bazıları ise şöyle sıralandı :

Nilgün Koçoğlu Tabii ki aydin ogretmenler islerine yaramaz..Hele bir de ADD baskani olursa..Bu gunlerde gececek..Gecmis olsun
Asiye Kocaman..










Nurcan Oğurman Yazıklar olsun bu zihniyete...Öğretmen bir çocuğun ikinci anasıdır, onu anadan koparan bu ruhsuz ve anlayıştan uzak, desise ve fitne üreten kafaları kınıyor; öğretmenin biran önce görevine iadesini bekliyoruz...zamanı gelince bu halk bunun hesabını sorar..!!!
TC Asiye Kocaman Eray bey ilginize teşekkür ederim... Mücadeleye yılmadan devam.... #HAYIR