Polis sendikası Emniyet-Sen Genel Merkezi, facebook hesabından TALTİF mağduru polisler için ÖRNEK DİLEKÇE paylaştı..

Emniyet-Sen Genel Merkezi'nin facebook paylaşımında şu ifadeler yer aldı :

"TALTİF MAĞDURU POLİSLER İÇİN DAVA DİLEKÇESİ ÖRNEĞİNİ DE PAYLAŞIYORUZ..


EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE
(Personel Dairesi Başkanlığı)
Sunulmak Üzere
............... İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE
(Personel Şube Müdürlüğü)
İletilmek Üzere
................ İlçe Emniyet/Şube Müdürlüğüne/............. Amirliğine


Müdürlüğümüz, ................. İlçe/Şube Müdürlüğü/.............. Amirliğinde ............... sicil sayılı Polis Memuru olarak görev yapmaktayım.

02 Aralık 2016 günü, Emniyet Teşkilatı’nda kullanılan Pol-Net ağı üzerinden yapılan duyuruyla ; FETÖ/PDY Terör Örgütünün 15 Temmuz 2016 tarihinde ülkemiz çapındaki kalkışmasının (isyan, ayaklanmanın) sonuçsuz bırakılmasında üstün gayret ve başarı gösteren bir kısım Emniyet Teşkilatı personelinin, 3201 sayılı Emniyet Teşkilatı Kanunu’nun “Para Mükafatı” başlıklı 86. maddesi kapsamında, fiilen almakta oldukları aylık tutarlarının (5) beş katından, (24)yirmidört katına kadar, para verilerek ödüllendirildiği açıklanmıştır.

Ancak, bu kalkışmanın sonuçsuz bırakılmasında görev alıp, ödüllendirilen meslektaşlarımla birlikte, mesai mefhumu gözetmeden, aynı biçim ve nitelikte görev yaptığım ve aramızda yürüttüğümüz göreve özgü hiçbir fark bulunmadığı halde, para ödülü verilerek ödüllendirilen personeller arasında ismim sayılmamış, bu durum açıkça eşitlik ilkesine ve kamu yararı amacına aykırı düşmüştür.

Bu nedenlerle, şahsımın da aynı şekilde ödüllendirilmesini, bu talebimin neticesi itibariyle tarafıma Bilgi Edinme Kanunu çerçevesinde bilgi verilmesini, adli ve idari yasal haklarım saklı kalmak üzere;
Saygılarımla arz ve talep ederim. ../12.2016


Adı Soyadı:
İmza
Adres-Tel : "


www.ulusalses.com-ÖZEL HABER- Halis KAHRAMAN