Kütahya Tavşanlı Endüstri Meslek Lisesi’nin Motorculuk bölümü 1979 yılı 3-F sınıfı mezunları düzenlenecek olan yemekte 38 yıl sonra bir araya gelecekler.

 

Yemek tertip komitesi dün akşam Palazoğlu lokalinde toplandı.Toplantıya Uğur Öğüt, Bülent  Sezer,Ali Keçim,Süleyman Uygun ve şehir dışından İstanbul'da yaşayan Halis Kahraman katıldı.

Toplantı sonunda yemekli buluşmanın tarihi 7 Ekim 2017 Cumartesi günü olarak belirlendi.Yemek düzenlenecek mekan yerinin araştırlarak, ortak mutabakat sağlanarak daha sonra belirlenmesine karar verildi.İleri bir tarih de buluşma mekanının mezunlara tek tek duyurulacağı ifade edildi.

Yemeğe eski mezunların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.
 



Bu yıl ilk kez geniş katılımla gerçekleştirilecek olan yemekle ilgili açıklamada bulunan yemek tertip komitesinden Uğur Öğüt, “Amacımız eski mezunlarımızı bir araya getirmek ve eski günleri yad etmektir. Yemeğimize şehir dışından da mezunlarımız katılacak.Mezun arkadaşlarımızla 38 yıl sonra bir araya geleceğiz..” dedi.

Mezunlardan Halis Kahraman, 1979 mezunlar arasında Mühendis,Albay,Mahkeme yazıişleri Müdürü, Gazeteci,Polis,Teknisyen,Tekniker,Postabaşı,Usta,Esnaf gibi çeşitli meslek gruplarına mensup arkadaşlar olduğunu belirterek, " Yemekte  mezuniyetimizin 38'inci yılını da kutlayacağız, anıları tazeleyeceğiz ve uzun süredir birbirilerini göremeyen arkadaşlarımızla özlem gidereceğiz.. " dedi 

Mezunlardan Bülent Sezer de, mezun arkadaşların cep telefonlarına tek tek mesaj ileterek, yemekli toplantı tarihini bildirdiğini ifade etti.

Bülent Sezer'in mezunlara ilettiği mesajında ise şu ifadeler yer aldı : " Değerli Arkadaşlarım, büyük yemekli buluşmanın tarihini nasip olursa 7 Ekim cumartesi günü olarak kararlaştırdık.Bize o gün en iyi hizmet verecek mekanı ayarlayıp ayreten bilgi vereceğiz.Lütfen 7 Ekim günü için başka randevu almayın.Mesajı alan arkadaşların bilgi mesajı atmalarını rica ederim." 

Mezunların sosyal medya paylaşımlarında da şu ifadeler yer aldı : 

Hasan Uslu : İnşallah görüşmek üzere..

Süleyman Uygun : Tşk halis bey nasip inşallah.

Halis Kahraman : Ben de kismet olursa büyük yemekli buluşmaya katılmak istiyorum.38 yıl sonra arkadaşlarımla buluşmanın heyecanını şimdiden yaşıyorum.Lütfen 7 Ekim akşamı kimseye randevu vermeyin.Yemeğe katılımınız bizleri onurlandıracaktır.Hepinize sevgi ve selamlarımı iletiyorum.

www.ulusalses.com