Karayolu Trafik Güvenliği çalışmalarıyla tanınan Trafik Dede olarak nitelendirilen Fahrettin Ecevit, genel kurul toplantısında  Türkiye Trafik Kazalarını Önleme Derneği Genel Başkanı seçildi..

Türkiye Trafik Kazalarını Önleme Derneği Genel Kurulu şube başkanları ve üyelerin katılımı ile gerçekleştirildi. Genel Başkan görevine  Fahrettin Ecevit, yönetim kuruluna Onur Orhun,Arzu Nur Alpagut, Şükrü Çalkın, Cengiz Gökhan, Burak Güner, Mehmet Ökçün,Yaşar Taşkıran seçildiler.

Genel Başkan seçilen Fahrettin Ecevit, Derneğin Genel Kurul seçimleri ile ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım da şu ifadeleri kullandı : " 60 yılını dolduran Türkiye Trafik Kazalarını Önleme Derneği Genel Kurulu şube başkanlarımızın da katılımı ile gerçekleştirildi. Genel Başkanlığa Fahrettin Ecevit, yönetim kuruluna Onur Orhun,Arzu Nur Alpagut,Şükrü Çalkın,Cengiz Gökhan,Burak Güner,Mehmet Ökçün,Yaşar Taşkıran seçildiler.

Genel Kurul sonrasında kısa süre önce aramızdan ayrılan Değerli Genel Başkanımız Hitay Güner'i rahmet,minnet ve özlem dilekleri ile andık."

ULUSALSES.COM- **ÖZEL HABER : HALİS KAHRAMAN