Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde gece gündüz demeden kontrollere çıkan trafik polis ekipleri denetimlerini özellikle şehirler arası yollar üzerinde yoğunlaştırdı.

Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik amirliği ekipleri yol kontrollerini arttırdı. Tavşanlı Emniyet Müdürlüğü, trafik denetleme büro amirliği yetkilileri, ilçede trafik güvenliği ve vatandaşların can, mal emniyetinin daha etkin sağlanmasına yönelik olarak alınan tüm tedbirlerin arttırılarak aynı kararlılıkla ve gayretle sürdürüleceğini söyledi.

Tavşanlı'nın Tunçbilek Beldesinde yapılan denetimlerde, traktörlerinin arkasına bağladıkları römorklarına reflektör taktırmayan sürücülere göz açtırmayan Tunçbilek jandarma trafik ekipleri ise ehliyetsiz sürücüleri affetmiyor.

Sürücülerin çok ucuza mal edebilecekleri reflektörler ve eksik elektrik donanımlarını yaptırmalarını isteyen trafik ekipleri yollarda gerçekleştirdikleri kontrol ve denetimlerin hem sürücülerin hem de yolcuların hayatta kalması için önemine vurgu yapıyor.

jandarma Trafik ekip yetkilileri, denetimlerin sıklaşarak devam edeceğini, asıl amacın cezadan çok eğitici nitelikte olduğunu ifade ediyorlar.