Merkezi İstanbul'da bulunan Fahri Trafik Müfettişleri (FTM) Derneği Yönetim Kurulu üyesi ve Basın Sözcüsü Halis Kahraman, dernek adına Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Sözcü  Halis Kahraman, " Bayram süresince trafik kazalarında KURBAN olmayın.. " diyerek, bayram tatiline çıkan araç sürücülerinden trafik kurallarına mutlaka uymalarını isteyerek, FTM dostları ile sürücülerin Kurban Bayramını kutladı.




Müfettiş ve Sözcü Halis Kahraman'ın dernek adına, vatandaşlara, FTM dostları ile sürücülere yönelik  Kurban Bayramı kutlama mesajında şu ifadeler yer aldı :


" İçişleri Bakanlığınca başlatılan 'Bu Bayram Ben de Trafik Polisiyim, Hatalı Sürücüye Kırmızı Düdük' kampanyasına dernek olarak destek veriyoruz.

Polis ve jandarma tarafından trafik uygulama noktalarında çocuklara kırmızı düdük hediye edildi.Seyahat boyunca çocuklarımız trafik polisi olacaklar. Annesi ve babası  emniyet kemeri takmazsa, kırmızı ışıktan geçerse, sigara içer ise trafik kuralı ihlali yaparsa hemen düdük çalarak uyaracaklar. 

Her dini bayramlarda  trafik kazalarında yüzlerce vatandaşımız hayatını kaybediyor, yaralanıyor hatta yaralanarak engelli oluyor..Maddi kayıplar da ülke ekonomisine ağır yükler de getiriyor.

Bayramlar bayram tadında kalsın istiyoruz.. Bu bayramda farkındalık oluşturmak amacıyla İçişleri Bakanlığımız tarafından başlatılan "Kırmızı Düdük " kampanyasıyla çocuklarımız fahri trafik müfettişi yapıldı.

Trafiğe çıkan tüm vatandaşlarımızı trafik kurallarına uymaya çağırıyoruz. Lütfen trafik kurallarına uyalım, sizler bizim için değerlisiniz.

Her şeyden önce, tüm vatandaşlarımız ve sürücülerimiz için,  sevginin, hoşgörünün, huzurun arttığı, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin pekiştiği, Kurban Bayramı’nın güzelliklerini yaşayacağımız bir bayram olmasını yürekten diliyoruz.

Dayanışma ruhunu asırlardır yaşatan bir Millet olarak, bayramlarımız, bizi birbirimize daha da kenetlemek için en güzel günlerdendir.

Bizlere zenginliklerimizi anımsatan, sevdiklerimizle kavuşturan ve kucaklaştıran, mutluluk ve sevincimizin çoğaldığı Kurban Bayramında, tüm vatandaşlarımızın hiçbir sıkıntı çekmeden yaşama arzularının gerçekleşmesini diliyoruz.

Kardeşçe ve sevgiyle kucaklaşmalarımız bayramlarda kalmasın. Gönül gönüle bir araya gelelim. Dargınlıkları, kırgınlıkları aramızdan çıkararak barış, dostluk, dayanışma ve kardeşlik duygularıyla kucaklaşalım.

Huzur ve güven içinde, terörün olmadığı, trafik kazalarında can kayıplarının yaşanmadığı, hakça, adaletle, güzel, zengin ve bereketli topraklarımızda yaşayabildiğimiz bir vatan, her Türk vatandaşının yürekten dileğidir.

Bizlere, özgürce ve huzurla bayramlarımızı kutlama imkânı veren başta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile için canlarını gözünü kırpmadan feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz..

Sevgiyi, kardeşliği, hoşgörüyü ve huzuru paylaşarak zor günlerimizi birlik ve beraberlikle aşacağımıza inanarak, vatandaşlarımızın, sürücülerimizin ve Fahri Trafik Müfettişlerimizin  Kurban Bayramını gönülden kutluyor, sevgi, saygı ve selamlarımızı sunuyoruz..”​ 

ULUSALSES.COM-**ÖZEL HABER : MURAT AYDIN