Fahri Trafik Müfettişi (FTM) Melih Günaydın, müfettişlerin whatsapp grubundan yaptığı paylaşımda, İstanbul Fatih'de polis tarafından yolda şerit ihlali yapıldığını, polis karakolu tarafından ana caddedeki 2 şeridin park yeri olarak kullanıldığını belirterek, yaşanan bu olumsuz duruma  isyan etti.

Müfettiş Melih Günaydın, grup da yaptığı paylaşımda, "  Fatih Malta gibi ana arterde ana caddedeki karakol 2 şeridi park yeri olarak kullaniyor.. Fevzipaşa caddesi 2 şeride düşüyor..Böyle bir şey olabilir mi ? Oluyor işte.." ifadelerini kullandı.

Trafik müfettişlerinin whatsapp grubundan yaptığı paylaşımlar da şu ifadeler yer aldı :




Münür Çeliktutan : Rezalet..Araçlar park etmesin diye otobüs durakları önüne ve yolda trafik akışı için bariyer çubuk koymuşlar..İşte medeniyetimiz bu.. 

Aşır  Altınöz : 
 Evet bu çubuk ve kırmızı koniler caddeleri işgal etmiş durumda..Çayırova'da polis karakolu önüne 50 metre çakmışlar.. Polis kendi bahçesindeki park ihlali ile baş edemiyor anlaşılan..

Melih Günaydın : Fatih Malta gibi ana arterde ana caddedeki karakol 2 şeridi park yeri olarak kullaniyor..  Fevzipaşa caddesi 2 şeride düşüyor..Böyle bir şey olabilir mi ? Oluyor işte..


Ulusalses.com-ÖZEL HABER- Halis KAHRAMAN