Fahri Trafik Müfettişi ve Türkiye Trafik Dergisi Haber Müdürü Halis Kahraman, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza'ya ziyarette bulundu.



Merkezi İstanbul'da bulunan Fahri Trafik Müfettişleri (FTM) Derneği Basın Sözcüsü görevini de yürüten Haber Müdürü Kahraman, Başkan Mirza'nın makamında gerçekleşen ziyarette, trafik müfettişleri ile dergi'nin çalışmaları hakkında bilgiler sundu,Türkiye Trafik Dergisi'nin yeni sayısını Başkan Mirza'ya takdim etti.






Başkan Mirza' ya " Bandırma kent merkezinde trafik de herhangi bir sıkıntı var mı ? " sorusunu yönelten Haber Müdürü Kahraman'a Başkan Mirza şu yanıtı verdi.

Bandırma'da trafik düzeninin Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlandığını, şehir merkezinde trafik düzenlemelerinde sıkıntılar yaşandığını, özellikle otopark sıkıntılarının vatandaşlar tarafından Belediye'ye iletildiğini belirterek, " Bandırma Belediyesi olarak vatandaşlar tarafından bize iletilen trafik şikayetleri hakkında bir yetkimiz ve sorumluluğumuz olmadığı için herhangi bir işlem yapamıyoruz. Vatandaşlarımıza şikayetlerini doğrudan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığına iletmelerini bildiriyoruz." dedi

Ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Dursun Mirza,Halis Kahraman'ın gerçekleştirdiği nezaket ziyaretinden ve kendisine takdim edilen Türkiye Trafik Dergisi'nden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Başkan Mirza, Türkiye Trafik dergisi hakkında da Haber Müdürü Kahraman'a : “ Trafik dergisini yayın alanı  ve içeriğiyle ilgili olarak tebrik ediyorum.Derginin içeriği,muhtevası itibariyle,çok zengin ve dolgun buldum, zevkle inceledim.Türkiye genelinde, Trafik kültürümüzün yayılmasında,önemli bir görev üstlediğinizin bilinci ve inancıyla, dergi'nin hazırlanmasında ve Türkiye genelinde dağıtılmasında emeği geçenleri tek tek tebrik ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum..” dedi.



www.ulusalses.com-ÖZEL HABER- Murat AYDIN