Merkezi İstanbul'da bulunan Fahri Trafik Müfettişleri (FTM) Derneği Yönetim Kurulu adına Başkan Av.Sami Güleçyüz, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı.





Başkan Güleçyüz'ün yeni yıl kutlama mesajında  şu ifadeler yer aldı :

" Ülkemizde çözüme kavuşturulması gereken başlıca sorunlar arasında trafik gelmektedir. Trafikte ölümlü, yaralamalı ve maddi hasarlı kazaların yaşanmaması için ilgili paydaşlar tarafından gerekli önlemler alınmaktadır.Ancak, alınan tüm önlemlere rağmen istenilen olumlu sonuçlara ulaşamadık.  

2019 yılında gerçekleştirilecek yeni yasal düzenlemeler ve yeni alınacak radikal trafik önlemleri ile trafik kazalarını asgari düzeye indirmeyi hedefliyoruz..

Bu duygu ve düşüncelerle trafik kazalarında yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine sabır dileklerimizi iletiyor ; trafik kazaları sonucu engelli kalan vatandaşlarımıza yaşamlarında kolaylıklar diliyor,

2019'un ülkemize ve tüm insanlığa demokrasi, adalet ve huzur getireceğine duyduğumuz inançla tüm vatandaşlarımıza bir kez daha trafik kurallarına mutlaka uymaları gerektiğini hatırlatarak, trafikte kazasız bir yıl geçirmelerini  diliyoruz.."


ULUSALSES.COM