TRT Müzik TV kanalında Nostalji kraliçesi Muazzez Ersoy'un konser programında, çalışan ve emektar polisler aileleriyle birlikte Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 174'üncü kuruluş yıl dönümünü şarkı ve türkülere eşlik ederek kutladı.



Devlet sanatçısı Muazzez Ersoy, TRT Müzik kanalında “ Sevgilerimle..” isimli konser programında, polis haftası kutlama etkinlikleri kapsamında, çalışan ve emektar polisleri seyirci olarak konuk etti..

Kamu Yararına Çalışan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği (POLEMDER) üyesi polisler, eşleriyle birlikte Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 174'üncü kuruluş yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında, dün akşam (9 Nisan) canlı olarak yayınlanan Muazzez Ersoy'un "Sevgilerimle.. " isimli müzik eğlence programına katıldılar..



Muazzez Ersoy, programda anons yaparak, Türk Polis Teşkilatının 174'üncü kuruluş yıldönümü nedeniyle, stüdyoda Yalova İl Emniyet Müdürlüğünde görevli resmi üniformalı bir grup polisler ile emektar polislerin eşleriyle birlikte seyirci olarak misafir olduğunu belirterek, polislerin 10 Nisan polis günü'nü kutladı..



Foto'da (sağ baştan sırayla) Emekli Başkomiser Soner Ara, Dernek Halkalı Şube 2.Başkanı Cebrail Gür ve sanatçı polis memuru İbrahim Vatansever görülüyor..  

Genel Merkezi İstanbul Maltepe'de bulunan Türkiye Polis Emeklileri Derneği'nin Küçükçekmece Halkalı Şubesi 2.Başkanı Cebrail Gür, sanatçı Muazzez Ersoy'a dernek adına bir demet çiçek takdim etti.



Muazzez Ersoy, stüdyoda misafir olarak bulunan Yalova İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polisler arasında sanatçı polis olduğunu öğrendiğini belirterek,  o polis memurunu sahneye davet etti.

Davet üzerine sahneye çıkan üniformalı polis memuru İbrahim Vatansever, Yalova İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık'ın selamlarını Muazzer Ersoy'a iletti.

Genç polis memuru İbrahim Vatansever, programda Zeki Müren, Bülent Ersoy, Müslüm Gürses'in taklit yaparak şarkılarını seslendirdi. Stüdyodaki hem seyircilerden hem de sanatçı Ersoy'dan alkış aldı.

Muazzez Ersoy, programda seslendirdiği şarkı ve türküler ile hem kendisi çoştu, hem de polisleri çoşturdu..




Foto'da (sağ başta) polis emeklisi Gazeteci-Yazar Halis Kahraman görülüyor..

Muazzez Ersoy'un konser programında hem gönüllerince eğlendiklerini hem de polis gününü kutladıklarını belirten polis emeklileri, bu programa seyirci olarak katılmalarını organize eden dernek üyesi polis emeklisi Gazeteci-Yazar Halis Kahraman'a teşekkürlerini ve memnuniyetlerini ifade ettiler



ULUSALSES.COM-**ÖZEL HABER : HALİS KAHRAMAN