TRT Müzik kanalında Mustafa Keser'in programında, polis emeklileri Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173'üncü kuruluş yıldönümünü şarkı ve türkülere eşlik ederek kutladı..





Usta Yorumcu Mustafa Keser, TRT Müzik kanalında “Ustadan İstekler” programında, polis haftası kutlama etkinlikleri kapsamında, polis emeklilerini seyirci olarak konuk etti..

Seslendirdiği şarkı ve türküler ile hem kendisi çoştu, hem de polis emeklilerini çoşturdu..



Kamu Yararına Çalışan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği (POLEMDER) üyesi polisler, eşleriyle birlikte Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173'üncü kuruluş yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında, dün akşam (7 Nisan) canlı olarak yayınlanan ünlü yorumcu Mustafa Keser'in "Ustadan İstekler " isimli müzik eğlence programına katıldılar..



Mustafa Keser, programın sonuna doğru yaptığı anons da, Türk Polis Teşkilatının 173'üncü kuruluş yıldönümü nedeniyle, stüdyoda Kamu Yararına Çalışan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği üyesi polislerin eşleriyle birlikte seyirci olarak misafir olduğunu belirterek, polislerin 10 Nisan polis günü'nü kutladı..

Genel Merkezi İstanbul Maltepe'de bulunan Polis Derneği'nin  Küçükçekmece Halkalı Şubesi Başkanı Muharrem Karaağaç ile yönetim kurulu üyesi Harun Ergin sahneye çıktılar.




Sahnede usta yorumcu Mustafa Keser'e Harun Ergin Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173'üncü kuruluş yıldönümü nedeniyle, bir demet çiçek sundu..Başkan Muharrem Karaağaç'da günün anısına sanatçı Keser'e dernek adına plaket takdim etti.  



Dernek Şube Başkanı Muharrem Karaağaç, Mustafa Keser'e sundukları çiçek ve plaket ardından  polis haftası nedeniyle yaptığı konuşmada, Derneğin Genel Başkanı Emniyet Müdürü Mustafa Acar'ın selamlarını getirdiğini belirterek, usta Yorumcu Keser'e  polis emeklilerini stüdyoda seyirci olarak konuk ettiği için teşekkür etti..Çalışan ve emekli meslektaşlarının polis gününü kutladı.




Mustafa Keser'in programında hem gönüllerince eğlendiklerini hem de polis gününü kutladıklarını belirten polis emeklileri, bu programa seyirci olarak katılmalarını organize eden dernek üyesi polis emeklisi gazeteci-yazar Halis Kahraman'a teşekkürlerini ve memnuniyetlerini ifade ettiler..


ULUSALSES.COM-ÖZEL HABER-HALİS KAHRAMAN