Usta yorumcu Mustafa Keser, TRT Müzik TV'de dün akşam stüdyoda meslektaşları ve yakın dostlarıyla birlikte bulunan emektar polis Halis Kahraman'ın  " Karakolda ayna var " isimli istek türküsünü  polisler için okudu.

TRT Taksim Tepebaşı stüdyosundan canlı olarak yayınlanan " Ustadan İstekler " isimli programa emekli polis, gazeteci ve Fahri Trafik Müfettişi  olan Halis Kahraman, emekli polisler, fahri trafik müfettişleri ve yakın dostları ile birlikte bir grup halinde stüdyo seyircisi olarak katıldı. 

Müzik Eğlence programında usta yorumcu Mustafa Keser, seslendirdiği istek şarkı ve türküler ile hem çoştu, hem de TV seyircileri ile stüdyoda bulunan seyircileri çoşturdu..

Mustafa Keser, program da ekran başında TV seyircilerinden gelen şarkı ve türkü isteklerini canlı telefon bağlantısı ile seslendirdi.

Dün akşam stüdyo seyircileri arasında meslektaşları ve dostlarıyla birlikte bulunan emekli polis Halis Kahraman, kartvizitinin arka yüzüne, " Polisler için " Karakolda ayna var.." türküsünü okur musunuz.." notu yazarak, seyirci koordinatörü aracılığıyla sanatçı Mustafa Keser'e iletilmesini sağladı..

Mustafa Keser de, " Stüdyoda aramızda  seyirci olarak emniyet mensupları da var. Onların türkü isteğini yerine getiereceğim. "diyerek, programın finalinde polislerin türkü isteği olan " Karakolda ayna var.."  türküsünü stüdyoda bulunan seyircilerin de türküye eşlik etmesiyle seslendirdi.

Foto'da (sol başta) Emekli polisler Altan SUVAT ile Halis KAHRAMAN görülüyor.

Program sonunda emekli polisler, fahri trafik müfettişleri ve yakın dostları Halis Kahraman'a, kendilerini TV programına seyirci olarak  getirdikleri ve müzik dolu eğlenceli bir gece geçirmelerine vesile olduğu için tek tek teşekkürlerini iletti.

ULUSALSES.COM-**ÖZEL HABER : MURAT AYDIN