Polis Emeklileri Hak Arama ve Haber Portalı Başkanı ve polis emeklisi İmdat Çiftçi, meslektaşlarının özlük ve sosyal haklara ilişkin sorunlarını, bu sorunlara ilişkin çözüm yollarını, istek ve taleplerini TV 5 kanalında kamuoyuna anlatttı.

Polis emeklisi ‎Ali Kemal Çankaya'da, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım da, TV 5 kanalında polislerin sorunlarını ve taleplerini kamuoyuna duyurulmasına vesile olduğu için Polis Emeklileri Hak Arama ve Haber Portalı Başkanı ve polis emeklisi İmdat Çiftçi'ye teşekkür etti..

Başkan Çiftçi, TV 5 Kanalında Gazeteci-Yazar İshak Beyazay'ın sunduğu  dün (29 Eylül Cuma) saat 15.00'de yayınlanan " Günden Yansıyanlar " isimli proğramına konuk olarak katıldı.

Polis emeklisi İmdat Çiftçi,  katıldığı TV programı ile ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu :  

 " TV 5 kanalında yayınlanan " Günden Yansıyanlar " isimli programa  dün konuk olarak katıldım.Programda, meslektaşlarımın yıllardır çözüme kavuşturulmayan özlük ve sosyal haklara ilişkin sorunlarını, bu sorunlara ilişkin çözüm yollarını, istek ve taleplerini hem ilgili makamlara hem de kamuoyuna duyurdum. Umarım, ilgili makamlar mağdur edilen polislerin sesini duyarlar da, en kısa sürede mağduriyetlerini gidermek için çalışma başlatırlar. Polislerin sorunlarını TV kanalında kamuoyuna duyurduğum için meslektaşlarımdan çok sayıda tebrik mesajı ve telefonu aldım.Hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Eğğer, polis emeklileri tek bir çatı altında toplanırsa, her türlü engeli aşacaklardır. O yüzden emekli tüm  polisleri tek bir çatı altında toplanmaya davet ediyorum.  "


Polis emeklisi ‎Ali Kemal Çankaya'da sosyal medyada yer alan " EMEKLİ POLİS MEMURLARI HAK ARAMA VE HABER PORTALI " isimli sayfadan yaptığı paylaşımda , şu ifadeleri kullandı :

" UYAN EY EMEKLİ ELİNİ ÇABUK TUT YOKSA..........."

Artık ulusal kanallarda polis emeklilerinin hak ve hukukunu arayan imdat çiftci başkanımız ve ekip arkadaşlarına ne kadar teşekkür etsek azdır...

Sorunlarımızı hep gündemde tutmayı başararak en önemlisi emekli meslektaşlarımızı bir araya getirmeyi başarmışlardır...

Tabiii şunu demek gerekir " ne yaptın imdat başkan " STATÜKOCU" ve iş beceremez sözde polisin hakkını aramak için kurulan derneklerin tekerine çomak soktun..

Onlar uyumaya ve uyutmaya devam etsin ..

Sizlerin bu çalışmaları meyvesini verecek, polis emeklileri haklarına kavuştuğu gibi herkesin de duasını alacaksınız.

TV programını izlemeyen arkadaşlar için tekrar yayın istiyoruz..

18 yıldır kamu yararına çalışan polem derneği yöneticileri hangi gün böyle bir çalışma yaptılar ?

Hangi gün çalışanın da polisin de hakkını aradılar ?

Arkadaşlar derneğe üye olunuz... 1 ay içinde halkalı şubesinde seçim var..

Kendi adaylarınızı belirleyin seçimi alınız...Yoksa dernek yöneticilerini bir 15 sene daha beslersiniz..

100 bin polis emeklisinin hakkını yiyenlere zehir zıkkım olsun....

Mağdur edilmiş polis emeklileinin hakkını arayan İmdat çiftçi başkan ve ekibine de selam olsun..

Dualarımız sizinle.."