" ulusalses.com " okuru Bursa'dan polis emeklisi Osman Demir, ulusalses haber portalımızda " Polislerin Bakan Soylu'ya 3600 Mesaj BOMBARDIMANI.." başlıklı haberin yayımlanmasının ardından, ulusalses'e  teşekkür mesajı iletti.

Polis emeklisi Osman Demir'in ulusalses'e ilettiği teşekkür mesajında şu ifadeler yer aldı :

“ Ulusalses.com Haber Müdürü  Sn.Halis Kahraman bey,

Haber portalınızın sıkı takipçiyim. Haberlerinizi sürekli okuyorum.Polislerin sorunlarını sık sık gündemine taşıyarak, ilgili kişi ve makamlara duyurulmasına vesile oluyorsunuz..

Haber portalınızda " Polislerin Bakan Soylu'ya 3600 Mesaj BOMBARDIMANI.." başlıklı haberi yayımlayarak, ilgili kişi ve makamlara duyurduğunuz için de size çok teşekkür ederim.

Yaşadığımız sıkıntılara rağmen sesimizi duyan ve duyuran insanların olduğunu görmek inanın mutluluk ve umut veriyor insana.

Sonuçta hepimiz bir sınavdayız ve kaderimizi yaşayacağız. Siz bizim sesimizi duyurmakla sınavı verdiniz..

İnşallah İçişleri bakanımız Sayın Süleyman Soylu, sizin vasıtanızla sesimizi duyup ona göre, hakkaniyetli ve adaletli bir karar alarak, 10 Nisan Polis bayramı öncesi, kanun hükmünde kararname (KHK) ile bir yasal düzenleme yaparak, tahsil farkı gözetilmeksizin tüm çalışan ve emekli polislere 3600 ek gösterge müjdesi verir.

Sayın Bakanımız Soylu'nun polislere müjde vereceğine yürekten inanıyorum.”



Bursa’dan polis emeklisi Osman Demir isimli okurumuz,

bu haber sitesi siz kıymetli okurlarımızın haber sitesidir ve sizleri derdi bizim derdimizdir.

Biz de sizlere teşekkür ediyoruz. 


www.ulusalses.com-ÖZEL HABER- Murat AYDIN