Vefat eden emekli Emniyet Müdürü Selami Ağırlar, memleketi olan Sakarya Akyazı ilçesi Bıçkıdere köyünde bugün öğle namazının ardından toprağa verildi.



Son yılların katılımı yüksek olan cenaze törenine, merhumun dost,akraba,polis meslektaşlarının yanısıra Devlet erkanı ve Emniyet üst düzey yetkilileri de katıldı.



Törene katılamayanlar ise, çok sayıda çiçek çelengi gönderdiğiı görüldü.Defin töreninin ardından merhumun aile büyükleri ile oğlu Yaman Ağırlar,taziyeleri kabul etti 




Türkiye Emekli Emniyet Müdürleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (TEMÜD-DER) İstanbul Şube Başkanı Nail Güntürkün de , derneğin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla,emekli Emniyet Müdürü Selami Ağırlar'ın vefatını üyelerine duyurmuştu.

TEMÜD-DER İstanbul Şube Başkanı Nail Güntürkün'ün derneğin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında şu ifadeler yer almıştı :

"1964 KOLEJ.1967 POLİS AKADEMİSİ MEZUNU AĞABEYİMIZ EMEKLİ. EMNIYET MÜDÜRÜ SELAMI AGIRLAR 'IN VEFATINI ÜZÜLEREK ÖĞRENMİŞ BULUNUYORUZ.

MESLEK ARKADAŞLARIMIZA, AİLESİNE VE SEVENLERİNE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ.

MEKANI CENNET OLSUN..NURLAR İÇİNDE YATSIN..

CENAZESI 11.07.2017 GÜNÜ SAKARYA ILI AKYAZI ILÇESI BIÇKIDERE MAHALLESI CAMIINDE ÖGLE NAMAZI SONRASI KALDIRILARAK AYNI YER MEZARLIGINDA DEFNEDILECEKTIR.

IRTİBAT : OĞLU -YAMAN AGIRLAR (0505) 366 44 74


TEMUD-DER.-İSTANBUL YÖN.KRL."


www.ulusalses.com-ÖZEL HABER- Halis KAHRAMAN