Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok arife gününde Ankara’da hastanede tedavi gören meslektaşlarını hem ziyaret etti, hem de bayramlarını kutladı.



Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok arife gününde Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ve Gaziler FTR (Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon) Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören meslektaşlarını ziyaret etti. Ziyarette Altınok’a eşi Gülhan Altınok da eşlik etti.



Altınok, ilk olarak Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören; geçici görevlendirme ile bulunduğu Şırnak’ta terör örgütü mensuplarıyla girilen silahlı çatışma sonucu yaralanan Polis Memuru Emrah Daşdemir ile ateşli silahla yaralanan Polis Memuru Erdal Ergül’ü ziyaret etti.

Daha sonra Gaziler FTR Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören FETÖ/PDY unsurları tarafından 15 Temmuz akşamı gerçekleştirilen hain darbe girişimi sırasında başından vurularak yaralanan Terörle Mücadele Daire Başkanı Turgut Aslan’ı, dış görevlendirme ile bulunduğu Diyarbakır’da polis ekibine terör örgütü mensuplarınca yapılan bombalı saldırı sonucu yaralanan Polis Memuru Mehmet Çelik’i ve 15 Temmuz hain darbe girişimi esnasında İstanbul’da görevli iken yaralanan Polis Memuru Yaşar Demiral’ı ziyaret etti.

Yaralılar ve aileleri ile sohbet ederek yakından ilgilenen Altınok, meslektaşlarının durumları hakkında doktorlarından bilgi alarak yaralılara acil şifalar diledi ve Ramazan Bayramlarını kutladı.

Altınok ve eşinin ziyaretlerinden oldukça memnun oldukları gözlenen yaralı meslektaşlarına bu anlamlı ziyaret güç ve moral verdi. 


www.ulusalses.com-ÖZEL HABER- Halis KAHRAMAN