Emekli Emniyet Müdürü Süleyman Deveci, sosyal medyadan 31 Mart yerel seçimlerinde oy verecek çalışan ve emektar polislere Acil Çağrı'da bulundu..

AKP hükümeti 24 Haziran seçimleri öncesi, polis, öğretmen, hemşire ve din görevlilerine söz verdiği 3600 ek gösterge düzenlemesini aylar geçmesine rağmen yine yapmadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 31 Mart yerel seçimler öncesi TV kanallarında katıldığı programlar da 
, “ Memurlara söz verilen 3600 ek gösterge vaadinin gereğini 31 Mart yerel seçimlerinden sonra ele alacağız..” dese de polisler, bu vaadin gerçekleşeceğine pek inanmıyorlar..



Emekli Emniyet Müdürü Süleyman Deveci, sosyal medyada yer alan " POLİS MEYDANI " isimli grup sayfasından " Polise ACİL ÇAĞRI.." başlığı altında şu paylaşım da bulundu : 



Ayrıca, yaptığı paylaşımın altına da şu notu yazdı :

" Polisin, Hükumetin desteklediği belediye başkan adaylarına oy vermeyeceğini açıklaması, oyunu satmak değil, istenmeden polise verilmesi gereken 3600 ek göstergesi hakkını söke söke almaya çalışması olduğu için, bu çağrımın karşılık bulması, bu paylaşımı kendi özel sayfanızda paylaşmanız ve tanıdığınız polislere de mesajla iletmeniz dileğiyle sevgi ve saygılar.."



ULUSALSES.COM- **ÖZEL HABER : HALİS KAHRAMAN